Rólam

  Érettségi után fizikoterápiás asszisztensnek tanultam, majd elhelyezkedtem ezen a területen. Az emberekkel való kapcsolatteremtés boldoggá tett, de két év után úgy éreztem tovább kell tanulnom.

   Az elmúlt pár évben egyre elismertebbek lettek az alternatív gyógymódok, ezen belül keltette fel érdeklődésemet a kineziológia.

   Kineziológiai tanulmányaimat, Budapesten, az Európa Akadémián végeztem, Professzionális Kineziológia Szakon. Igazgatója dr. Varju Márta. Az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben szakvizsgáztam. Államilag elismert TERMÉSZETGYÓGYÁSZ KINEZIOLÓGUS képesítésem van. Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológus Szaktanácsadó, coach, Bach virágterapeuta vagyok.

   Már tanulmányaim elején tudtam, hogy megfelelő úton vagyok ahhoz, hogy megtaláljam a helyemet a világban, ezzel szeretnék foglalkozni.  Az elméletben és gyakorlatban gazdag képzési órákon teljesen elvarázsolt a kineziológia, mint módszer, szemlélete, hatékonysága, sokrétűsége, legyen szó akár képességfejlesztésről, kapcsolati és kommunikációs nehézségekről, gyermekkori feldolgozatlan traumákról, önbizalomhiányról vagy akár egészségügyi problémák lelki hátteréről.....

    Több, mint 5 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem a kineziológia területén. Nagy örömmel tölt el, hogy rendkívül sokat kaptam/kapok és tanultam/tanulok mind a régi, mind a leendő klienseimtől abban az értelemben, hogy részese lehetek," követhetem", segíthetem Őket a változás felé vezető úton. A változtatással, változási folyamattal megerősítettek abban a hitben, hogy mindig, minden helyzetben van megoldás és választási lehetőség, viszont ez a közös munka egyaránt alapszik az akaraton, a kölcsönös szimpátián, a kölcsönös bizalmon és a kölcsönös együttműködésen!06-30-562-3018

mail: dianavizkeleti@gmail.comMentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés