ÜZENŐFAL, Klienseim írták

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#39 - Edina2018.06.25. 14:58

Diánában egy nagyon empatikus, kedves, minden figyelmével a hozzá fordulóra koncentráló embert ismertem meg. Bár nehezen beszélek magamról, a problémáimról, mégis bizalommal tudtam elmondani, hogy miben kérem a segítségét. Egy ilyen sérülékeny helyzetben nagyon fontos a bizalom és már az első alkalommal is maximálisan úgy éreztem, hogy hozzá bátran fordulhatok segítségért, mert odafigyel rám. Nagyon köszönöm a segítséget és bíztatok mindenkit, aki kineziológiai úton keresi a megoldást, hogy bátran forduljon Diánához, nem fog csalódni!

#38 - Nikolett2018.03.19. 14:20

Diával való első találkozás alkalmával könnyű volt megnyílni számára, mivel empátiát és nyugalmat sugárzott, valamint éreztem, hogy minden erejével azon van, hogy segítsen. Régóta fennálló fizikai problémáimmal fordultam hozzá. Több éve érdeklődtem a kineziológia iránt, de úgy alakult, hogy nem jutottam el egy kezelésre sem. Végül rátaláltam Diára, aminek nagyon örülök. Mindenkinek szívből ajánlom! Köszönök mindent!

#37 - Edina2018.03.18. 10:15

A kineziológia iránti érdeklődés akkor jelent meg az én esetemben, amikor olyan események történtek az életemben, amit nem könnyen tudtam feldolgozni. Több fizikai tünetem jelent meg, orvosról orvosra jártam, de végül diagnózist nem tudtak felállítani. Ekkor merült fel bennem, hogy a probléma talán nem fizikai szinten van, a leleki oldalt kellene vizsgálni. Tartottam attól, hogy egy úgymond "idegen" embernek elmondjam a személyes sérelmeimet, hogy teljesen megnyiljak, de amint beléptem a szobába és bemutakoztunk egymásnak Diával minden aggodalmam elszállt. Szívből ajánlom mindenkinek, aki úgy érzi, hogy szeretne segítséget kérni egy profi szakembertől. Itt rendkívül fontos a bizalom, és Dia megjelenése már az első pillanattól bizalmat, nyugalmat és megértést sugárzott. Így könnyű volt feloldódni már az első találkozó alkalmával. Bátran forduljatok hozzá!

#36 - Dániel2018.02.25. 10:39

Dia kedvességével, odafigyelésével, szakértelmével rengeteget segített a problémáim megoldásában, feloldásában. Szívből ajánlom őt és ezzel együtt a kineziológiát is mindenkinek, akik kiutat keresnek szorongásaikból, lelki gondjaikból. Köszönöm a sok segítséget!

#35 - Melinda2018.02.14. 14:41

Mindenkinek, aki eljutott a felismerésig, hogy kineziológus szakemberre van szüksége, szívből ajánlom Diána szolgáltatását. Eddig kétszer voltam nála, de tervezek további oldásokat is,téma még akad. Nagyon jó szakember, aki amellett, hogy felkészült, jelentős érzelmi intelligenciával rendelkezik. Finoman, de hatásosan segít változni és változtatni. Ha olyan kineziológust keresel, aki barátságos a klienseivel és szeretnél maximális figyelmet és törődést akkor Őt ajánlom neked! " Szép napot!

#34 - Viktória2018.01.30. 20:03

Mindenkinek csak ajánlani tudom mind a kineziológiát, mint Diát, aki végtelenül kedves és szimpatikus. Én először azt hittem, hogy csak egy "hókusz-pókusz" lesz, nem hittem az ilyesmiben, de annyira el voltam keseredve, hogy megpróbáltam. És bevált! Amíg próbáltam leküzdeni egy fóbiát, számos egyéb gondjaim oldódtak meg, amelyektől álmodni se mertem volna. Aki azt hiszi, csak a csoda segíthet, vagy már teljesen feladta, keresse fel bátran, meg fog lepődni, mekkora változásokat lehet elérni. Magabiztosabb lettem, kevésbé izgulok, a félelmeim enyhültek, de ami a leglátványosabb: kiskorom óta kisebb súlyfelesleggel küzdöttem, ami nagyon zavart, de akármit csináltam, nem használt semmi... júniusban elkezdtem járni Diához, decemberre 8kg-tól szabadultam meg úgy, hogy semmit nem változtattam az étkezési szokásaimon, és nem is mozogtam többet. Természetesen mi is kellünk a változáshoz, de olykor olyan mélyen rejlenek a gyökerei, amelyekhez egyedül kevesek vagyunk. Ebben viszont a kineziológia tud segíteni :)

#33 - Katinka2017.11.22. 14:33

Nagyon köszönöm a rengeteg segítséget!
Nagyon megbízható, kedves, bátran mertem bízni benne. Nagyon megértő és segítőkész. Mindenkinek csak ajánlani tudom. A személyes fejlődésünk, múltunk elengedése miatt érdemes a belefektetett munka és idő. Dia segítségével pedig zökkenőmentesen átvészelhetjük és fejlődésünk malmára hajthatjuk a vizet.
Nekem sokat segített, az évtizedekig tartó spirált sikerült megszakítani Dia által, mostantól teljes, boldog életet élhetek.

#32 - Varga Tímea2017.09.21. 18:58

Nagyon köszönöm Diána segítségét. Mindenkinek ajánlom aki szeretne változni, változtatni az életén. Aki érzi, hogy valami nem stimmel. Az élete nem úgy alakul ahogyan szeretné. Ha folyamatosan belefut agyan azokba a hibákba, de nem tudja hogyan kellene másként csinálni.

#31 - Takács Orsolya2017.08.03. 14:29

Mindenkinek csak ajánlani tudom a kineziológiát és Diát, elsősorban azoknak, akik érzik, hogy valami nincs rendben az életükben, viszont nem tudják, hogy mi lehet az oka és hogyan változtassanak rajta. Olyan dologra jöttem rá, amire a kezelés nélkül magamtól soha nem gondoltam volna. Dia rávezetett a probléma okára, amióta feloldottuk sokkal jobban érzem magam és pozitív változás következett be nemcsak a munkámat illetően, hanem a magánéletemben is :) Ha a jövőben ismét felfedezek valami problémát saját magamban, mindenképpen Őt fogom keresni!

#30 - Éva2017.05.10. 13:33

Szívből ajánlom a kineziológiát és Dia szakértelmét azoknak, akik úgy érzik, valami csoda segíthetne már csak a berögzült problémán. Évekig tartó mély gödörből próbáltam folyamatosan kimászni minden erőmmel, ezért végső elkeseredésemben kértem a kineziológiai segítséget. A vártnál hamarabb megoldódott a problémám, boldog vagyok. Egyrészről azért, hogy megismerkedhettem a kineziológia módszerével másrészt azért, hogy ehhez Diát választottam, aki személyében hiteles szakembert ismerhettem meg. A sikerélményeimen túl Dia kedvessége és figyelmessége miatt is örömmel gondolok vissza az ott eltöltött időre. Hálás vagyok, mert rengeteg dolgot kaptam, amikre szükségem volt!
Ha pedig ismét elakadnék, már tudom nem kell várnom, hanem bizalommal kérhetek segítséget.