Gyakori kérdések

Miért érdemes kineziológus szakemberhez fordulni?

A kineziológia szemlélete holisztikus, az embert, mint egységet vizsgálja, nem tüneteket kezel, hanem a probléma okát keresi és oldja különböző korrekciós technikákkal, rendkívül hatékony gyógymód. A kineziológia fájdalommentes módszer. Nagyon fontos, hogy a kineziológia nem helyettesíti sem a pszichiátriai sem a pszichológiai kezeléseket. A kineziológus nem gyógyít és nem diagnosztizál!

A Bach virágterápia alkalmázási területei

Alkalmazási területek:


A Bach-virágterápia 3 fő alkalmazási területen használható:
1. a lelki egészség fenntartása és/vagy helyreállítása: diszharmonikus belső érzések összehangolása( szorongás,félelem stb.)


2. lelki stresszhelyzetek és életkrízisek akut kezelése: társkapcsolatok,iskolai és hivatásbeli válságszituációk,életkori krízisek enyhítése


3. akut és krónikus testi és lelki betegségek kiegészítő kezelése: különösen az ún. multifaktoros, vagyis több tényezőre visszavezethető betegségek és a pszichovegetatív (pszichoszomatikus) panaszok (pl.alvászavar, pikkelysömör, allergiás betegségk stb.)

A Bach-virágterápiát egyes, a következő gyógyászati területeken is jól alkalmazható:
--gyermekgyógyászat (félelmek, allergia, asztma, ekcéma, hiperaktivitás, túlzott agresszivitás, iskolai beilleszkedési és tanulási nehézségek, éjszakai bepisilés, testi-lelki sokkélmények)

-nőgyógyászat

-pszichoterápia

Alternatív módszereknél szintén kiegészítő terápiaként:

-kineziológia
-asztrológiai módszerek

 

 

06-30-562-3018

mail: dianavizkeleti@gmail.com


Mentés