Az ülések helyszíne, fizetési és lemondási feltételek

Lehetőségünk van Személyesen, vagy Online ( Skype kamerával ) történő találkozás lebonyolítására.

A személyes találkozás helyszíne : 

1102. Bp. Hölgy utca 34. (A 10. kerület központja, tömeglözlekedéssel és kocsival is nagyon jól megközelíthető az utca.)

A parkolás az utcában ingyenes.

Fizethetsz a helyszínen készpénzzel, vagy választhatod az azonnali bankkártyás fizetési lehetőséget is, szintén még a helyszínen.

 

Amennyiben az online megoldást választod, Skype- on keresztül találkozunk. Ebben a esetben előreutalással rendezheted az alkalom árát a ... bankszámlaszámra , legkésőbb az előre egyeztetett időpontot megelőző napon!

Amennyiben valami közbejön és nem tudsz eljönni a megbeszélt időpontra, kérlek jelezd felém a megbeszélt időpontunk előtt 24 órával! Ez mind a két találkozási formára egyaránt vonatkozik.

Fontos!!! 

Kérlek figyelj arra, hogy mindig pontosan érkezz a megbeszélt időpontra! Amennyiben késel, idő hiányában nincs lehetőség arra, hogy a késéseddel megfelelő arányban kitoljuk az ülés hosszát! ( Tehát ,ha pl.10 percet késel, akkor sajnos 10 perccel megrövidül az ülés időtartama.)Ennek oka az, hogy ugyan úgy, mint Te ,mások is időpontra érkeznek , ezért a csúszás nem fér bele az időnkbe.

Nagyon szépen köszönöm, hogy ezeket a fontos információkat elolvastad és egyben megérted és elfogadod a " rendszer " működését és dinamikáját!!!! :)

Várok mindenkit sok szeretettel, aki kérdéseire e két féle ( kineziológia, coaching)  izgalmas technikának a " segítségével" a  saját belső világán keresztül szeretne választ/ válaszokat kapni!