• Klienseim írták, Egyéni tapasztalatok

  Klienseim írták, Egyéni tapasztalatok

 • Miben segíthetek Kineziológusként?

  Miben segíthetek Kineziológusként?

 • Miben segíthetek Life Caoachként?

  Miben segíthetek Life Caoachként?

 • Rólam

  Rólam

 • Időpontfoglalás

  Időpontfoglalás

 • Mi a kineziológia?

  Mi a kineziológia?

 • Mi a Life Coaching?

  Mi a Life Coaching?

 • Tanulmányaim

  Tanulmányaim

Az ülések helyszíne, fizetési és lemondási feltételek

Lehetőségünk van Személyesen , vagy Online ( Skype kamerával ) történő találkozás lebonyolítására.

A személyes találkozás helyszíne : 

1102. Bp.Hölgy utca 34.( A 10. kerület központja, tömeglözlekedéssel és kocsival is nagyon jól megközelíthető az utca. )

A parkolás az utcában ingyenes.

Fizethetsz a helyszínen készpénzzel , vagy választhatod az azonnali bankkártyás fizetési lehetőséget is, szintén még a helyszínen.

 

Amennyiben az online megoldást választod, Skype- on keresztül találkozunk. Ebben a esetben előreutalással rendezheted az alkalom árát a ... bankszámlaszámra , legkésőbb az előre egyeztetett időpontot megelőző napon!

Amennyiben valami közbejön és nem tudsz eljönni a megbeszélt időpontra, kérlek jelezd felém a megbeszélt időpontunk előtt 24 órával!!Ez mind a két találkozási formára egyaránt vonatkozik! Kérlek vedd figyelembe azt, hogy amennyiben a lemondásnak nem teszel eleget , más veled " hasonló cipőben " járó ügyféltől veszed el a lehetőséget és az alkalom árát ki kell fizetned ! Figyelj másra, hogy Te is figyelmet kaphass mástól! Hálásan köszönöm neked, hogy tartod magad ehhez a kéréshez!!!

Fontos!!! 

Kérlek figyelj arra, hogy mindig pontosan érkezz a megbeszélt időpontra! Amennyiben késel, idő hiányában nincs lehetőség arra, hogy a késéseddel megfelelő arányban kitoljuk az ülés hosszát!! ( Tehát ,ha pl.10 percet késel, akkor sajnos 10 perccel megrövidül az ülés időtartama.)Ennek oka az, hogy ugyan úgy, mint Te ,mások is időpontra érkeznek , ezért a csúszás nem fér bele az időnkbe!

Nagyon szépen köszönöm, hogy ezeket a fontos információkat elolvastad és egyben megérted és elfogadod a " rendszer " működését és dinamikáját!!!! :)

Várok mindenkit sok szeretettel, aki kérdéseire e két féle ( kineziológia, coaching)  izgalmas technikának a " segítségével" a  saját belső világán keresztül szeretne választ/ válaszokat kapni!

Gyakori kérdések

Mikor fordulj kineziológushoz?

Olyan esetekben ajánlott, amikor a kliens élete bármely területén elakadást érez, illetve bármilyen problémával amiben pozitív változást szeretne elérni, ha úgy érzi egyedül nem tud túllépni a problémán. Pl. túlzott stressz, idegesség, feszültség, stb.

Kapcsolat

Előzetes időpontegyeztetés alapján várom kedves klienseimet.

Időpontot telefonon keresztül tudok adni:

06-30-562-3018

(amennyiben nem tudom felvenni a telefont, visszahívom, minden esetben!)

érdeklődés, tájékoztatás: dianavizkeleti@gmail.com

Helyszín:

1102 Budapest Hölgy utca 34.

         Ingyenes parkolás az utcában

Bővebben az ELÉRHETŐSÉGEK menüpont alatt!

mail: dianavizkeleti@gmail.com

Adószám: 66209313142


Megosztás