Gyakori kérdések

Miért érdemes kineziológus szakemberhez fordulni?

A kineziológia szemlélete holisztikus, az embert, mint egységet vizsgálja, nem tüneteket kezel, hanem a probléma okát keresi és oldja különböző korrekciós technikákkal, rendkívül hatékony gyógymód. A kineziológia fájdalommentes módszer. Nagyon fontos, hogy a kineziológia nem helyettesíti sem a pszichiátriai sem a pszichológiai kezeléseket. A kineziológus nem gyógyít és nem diagnosztizál!

Bach virágterápia

Általános tudnivalók a Bach-virágterápiáról:

Közismert, hogy a test és a lélek szoros kölcsönhatásban áll egymással. Egy-egy betegség mögött gyakran negatív érzések és lelkiállapotok (pl.megkeseredettség, agresszió vissza-ill.elfojtása, stressz és hasonlók) húzódnak meg ill. szinte minden betegség kivált az emberből olyan negatív érzelmeket és érzéseket (pl.türelmetlenség, igazságérzet, félelem stb.),amelyek végső soron megnehezítik a gyógyulást.

A Bach-virágterápia segítségével lehetővé válik a lelkiállapotok és problémák természetes, fokozatos feloldása és végső soron a kibillent lelki egyensúly helyreállítása. A Bach-virágterápia az önismeretre is kedvező hatást gyakorol ezért a lelki egyensúly fenntartására és számos lelki panasz enyhítésére alkalmas.
A Bach-virágterápiát mintegy 70 évvel ezelőtt egy angol homeopátiás orvos Dr. Edward Bach dolgozta ki és terjesztette el, azóta világszerte elfogadott és elismert természetes gyógymóddá vált. A 38 virágeszencia, amelyet Bach 7 fő csoportba sorolt, 38 vadon élő növény és fa speciális, a szabad természetben készült kivonata. A Bach-virágterápia kiegészítő kezelésként is jól használható, mivel a kivonatok sem gyógyszerekkel sem más készítményekkel nem lépnek kölcsönhatásba.

 

06-30-562-3018

mail: dianavizkeleti@gmail.com


Mentés

Mentés

Mentés