Gyakori kérdések

Gyermekek kezelésénél mi történik az első alkalomkor?

Az első alkalomkor az anamnézis felvétele történik, amely a személyes adatokon kívül kiterjed minden fontos információra, ami a gyermekkel kapcsolatos. ( Pl. fogantatás, születés lefolyása, gyermek fejlődési üteme, betegségei, stb.)

Mi a kineziológa?

A kineziológia szó a kinesis (mozgás) és a logos (tudomány)
szóból ered. A mozgás tudománya a szó szerinti fordítása. Tágabb értelemben pedagógiai és pszichológiai elemeket tartalmazó készség - képesség - és személyiségfejlesztő holisztikus természetgyógyászati módszer.

A kineziológia speciális energetikai korrekciós technikák segítségével feloldja a jelenbeli és múltbeli érzelmi stresszt, ezáltal energetikai egyensúlyt hoz létre a testben és aktiválja a test öngyógyító mechanizmusát.

  A kineziológia izomteszteléssel dolgozik. Az izmok és az agy szoros kapcsolatban vannak egymással. Agyunk, mint egy computer tárolja az információkat.

 Az izmok működésében mint egy elraktározott élmény és sérülésbenyomatok felderítésével foglalkozik a kineziológia. Tehát tudatos emlékezés nélkül is előhívhatók az emlékek a tudatalattiból. A kineziológus ezt úgy teszi lehetővé, hogy a feltett kérdést követően enyhe nyomást gyakorol a kliens kinyújtott karjára, amely erősen tart vagy elgyengül.

 

A kineziológia mára már egy összetett, több rendszerből álló módszer.

 

06-30-562-3018

mail: dianavizkeleti@gmail.com


Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés