• Klienseim írták, Egyéni tapasztalatok

  Klienseim írták, Egyéni tapasztalatok

 • Miben segíthetek Kineziológusként?

  Miben segíthetek Kineziológusként?

 • Miben segíthetek Life Caoachként?

  Miben segíthetek Life Caoachként?

 • Rólam

  Rólam

 • Időpontfoglalás

  Időpontfoglalás

 • Mi a kineziológia?

  Mi a kineziológia?

 • Mi a Life Coaching?

  Mi a Life Coaching?

 • Tanulmányaim

  Tanulmányaim

Mi a life coaching

A coach kifejezés Európában először a sportban vált ismertté, a coach, mint edző,aki segíti a sportolót annak érdekében, hogy minél jobb eredményeken érjen el a pályán. Tulajdonképpen egy life coach hasonlóan, mint az edző, támogatja, " menedzseli " a hozzá forduló ügyfelet életében felmerölő elakadása, nehézsége megoldásában, célja elérésében.

Maga a szóösszetétel : Life Coach szellemi mentort ,vagy inkább ami a köztudatban jobban elterjedt Életvezetési Tanácsadót jelent. Itt azonban fontos kihangsúlyozni azt, hogy nem szó szerinti tanácsadásról van szó.

A coach nem ad és nem adhat tanácsot az ügyfelének, vagyis nem, nem mondja meg konkrétan, hogy az ügyfél mit tegyen az elakadásának megoldása tekintetében, hiszen nem a coaché az elakadás, hanem az ügyfélé, így a megoldás kulcsa is az ügyfél kezében van.

Az alkalmak során a coach megfelelő, céliányos kérdésekkel, gondosan kidolgozott stratégiával segíti az ügyfelet, mint objektív és külső szemlélő.

A coaching tehát személyre szabott, a coach és az ügyfél között kölcsönös együttműködésen alapuló parteri kapcsolatot jelent, a coach részéről az ügyfél felé feltett kérdezz- felelek sorozatából álló önfejlesztő tecnika.

Vagyis az ügyfél kérdésekre adott válaszai által felszínre hoz olyan erőforrásokat, amelyeket az ügyfél eddig nem bontakoztatott ki.

Az ülések alkalmával a coach és az ügyfele kifejezetten a jelenre fektetik a hangsúlyt és ez által a jövőt építik, a jövőre fókuszálnak. A múltat egyáltalán nem, vagy csak nagyon kis mértékben érintik, annyira, amennyire a múltban történt események segítenek az elakadás megoldásában! A life coaching ülések célja , hogy a tartós változás/okkal fenntartható - és hosszútávú értéket hozzon létre az ügyfél életében.

Fontos :

A life coach kizárólag mentálisan, lelkileg és pszichésen egészséges ügyfelekkel foglalkozik. A coaching nem terápiás eljárás, ezért nem helyettesíti sem a pszichológiai, sem a pszichiátriai és más orvosi kezeléseket sem, nem diagnosztizál és nem kezel gyógyszerekkel!!! 

Gyakori kérdések

Gyermekek kezelésénél mi történik az első alkalomkor?

Az első alkalomkor az anamnézis felvétele történik, amely a személyes adatokon kívül kiterjed minden fontos információra, ami a gyermekkel kapcsolatos. ( Pl. fogantatás, születés lefolyása, gyermek fejlődési üteme, betegségei, stb.)

Kapcsolat

Előzetes időpontegyeztetés alapján várom kedves klienseimet.

Időpontot telefonon keresztül tudok adni:

06-30-562-3018

(amennyiben nem tudom felvenni a telefont, visszahívom, minden esetben!)

érdeklődés, tájékoztatás: dianavizkeleti@gmail.com

Helyszín:

1102 Budapest Hölgy utca 34.

         Ingyenes parkolás az utcában

Bővebben az ELÉRHETŐSÉGEK menüpont alatt!

mail: dianavizkeleti@gmail.com

Adószám: 66209313142


Megosztás