Gyakori kérdések

Mikor fordulj kineziológushoz?

Olyan esetekben ajánlott, amikor a kliens élete bármely területén elakadást érez, illetve bármilyen problémával amiben pozitív változást szeretne elérni, ha úgy érzi egyedül nem tud túllépni a problémán. Pl. túlzott stressz, idegesség, feszültség, stb.

Rólam

Az alábbi rövid videóban engem láthatsz, a Life tévébe Zalatnai Brigitta hívott meg, (Ő van a képen) Spirit című műsorába, amit nagy megtiszteltetésnek érzek, hálásan köszönöm, hogy rám találtál Brigitta!

Ízelítő a műsorból, "élőben" velem:

A teljes videó az alábbi linkre kattintva megtekinthető:

https://lifetv.hu/teljes-adasok/2020/06/24/spirit-arpa-attila-es-vizkeleti-diana-teljes-adas/1468

 

Hogyan lettem kineziológus?

10 éve már, hogy először hallottam a kineziológiáról. Abban az időben fizikoterápiás asszisztensként dolgoztam egy kórházban. Ebben a szakmában is embereknek segítettem, a betegektől rengeteg szeretetet kaptam, mégsem éreztem azt, hogy ez az ÚT az én utam.
Egy családtagom kineziológushoz járt, annyira felkeltette az érdeklődésemet amit tőle hallottam, hogy kutakodni kezdtem, mi is ez?
Fiatal korom ellenére sok lentet és fentet megtapasztaltam, kisgyermekkorom óta az életem folyamatosan változik. Gimnazista voltam, amikor olyan trauma érte a családunkat ami gyökeresen megváltoztatta az életünket. A körülményekhez akaratomtól függetlenül kellett alkalmazkodnom, de visszatekintve úgy gondolom, ez a változás segített abban, hogy segítő, .......kineziológus legyek.

Minél többet tudtam meg a kineziológiáról, annál jobban kezdett érdekelni, gondoltam, ez a módszer nekem is segíthetne. De nem kezdtem el  kineziológushoz járni, hanem  szorongásokkal telve beiratkoztam az Európa Akadémia ( Igazgatója dr. Varjú Márta) első képzésére Professzionális Kineziológia Szakra. Azt reméltem, elégedett lehetek, ha elsősorban magamon segítek, és így is lett, már tanulmányaim elején tudtam, hogy megfelelő úton vagyok ahhoz, hogy megtaláljam a helyemet a világban.  A tudományos alapismereteket, elméleti és gyakorlati tudást adó képzési órákon teljesen elvarázsolt a kineziológia, mint módszer, szemlélete, hatékonysága, sokrétűsége, legyen szó akár képességfejlesztésről, kapcsolati és kommunikációs nehézségekről, gyermekkori feldolgozatlan traumákról, önbizalomhiányról vagy akár egészségügyi problémák lelki hátteréről.....így a célom az lett, hogy hivatásommá váljon a kineziológia.
 
Ma már saját magam hozok döntéseket, így magam változtatom az életemet. A munkám során biztatom a hozzám fordulókat, merjenek döntéseket hozni az életükben. Azt gondolom ehhez önismeret, az ebből következő önbizalom, akaraterő és hit (nem vallási értelemben) elengedhetetlen.
Ezeket a fogalmakat szem előtt tartva dolgozunk klienseimmel "problémájuk" megoldásában.
Nagy örömmel tölt el, hogy rendkívül sokat kaptam/kapok és tanultam/tanulok Tőlük abban az értelemben, hogy részese lehetek," követhetem", segíthetem Őket a változás felé vezető úton. A változtatással, változási folyamattal megerősítettek abban a hitben, hogy mindig, minden helyzetben van megoldás és választási lehetőség. Ez a közös munka egyaránt alapszik az akaraton, a kölcsönös szimpátián, a kölcsönös bizalmon és a kölcsönös együttműködésen!

Nagyszüleim, ( ők sajnos már nem élnek) Szüleim szorgalma, akaratereje, munkához, az emberekhez, az egész élethez való hozzáállása számomra PÉLDAÉRTÉKŰ!

Ezt az életfilozófiai mintát követve és természetesen a kineziológus oktatóimtól szerzett tudás tükrében " vezetem " klienseimet a minőségileg jobb élet elérése felé!
Feladatomnak tekintem a szakmai fejlődést, így folyamatosan tanulok.
Mivel nem vezérel a meggazdagodási vágy, esetenként akciók bevezetését alkalmazom, abban a reményben, hogy így több emberrel ismertethetem meg a kineziológiát, többeknek segíthetek.

 

 06-30-562-3018

mail: dianavizkeleti@gmail.comMentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés