Gyakori kérdések

Mi történhet abban az esetben, ha a kliens más családtag hatására, csak kényszerből megy el a kineziológushoz?

Ilyenkor pozitív változás sokkal kisebb mértékben, vagy egyáltalán nem következik be, mivel a kliens nem önszántából ment el a kineziológushoz, így nincs megfelelő motivációja a pozitív változásra, változtatásra.

ÜZENŐFAL, Klienseim írták

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#55 - Andrea Bohati2022.03.02. 21:18

Diána nagyon szépen köszönöm Neked a sok segítséget.Már az első alkalom után éreztem a változást.Nagyon könnyű volt Veled "dolgozni" magamon, nálam nagyon "működött" a kineziológia .
Csak ajánlani tudom Diánát, kedves és türelmes minden szavára odafigyel a kliensnek.
Köszönet????

#54 - Szalkayné Péteria Edit2022.01.08. 09:36

Ajánlom Diánát és a kineziológiát mindazoknak, akiknek segítségre van szüksége. A módszer gyöngéd és biztonságos, Diána pedig hozzáértő és együttérző kísérő.Hálás vagyok, amiért megtalálhattam.

#53 - Vadas Tímea2021.11.08. 08:41

Gyorsan kellett a segítség gyorsan is érkezett Diána személyében.14éves tinédzser fiam miatt kértem Diána segítségét.Önbizalomhiány,önértékelési zavar,leromlott osztályzatok..stb.Pár alkalmat volt kisfiam ,élvezte a Diával együtt töltött időt,hamar kialakúlt a bizalom kisfiam és közte így könnyen mentek a dolgok.Úgy néz ki megoldodott egyelőre a probléma.De Diána biztosított ha netán valami elakadás történne megint nyugodtan keressük. Szívesen ajánlom személyét,kedves és. megértő jó szakember.

#52 - Komár Pál2021.08.17. 15:32

Diána sokat segített egy szellemi-érzelmi gondom feltárásában, a szükséges oldások elvégzésében s az általam is helyesnek vélt felismerések, új utak s személyre szabott megoldások kidolgozásában.
A szerény és közvetlen személyiség egy empatikus, rendkívül együtt működőm kitűnő szakembert is takar, aki pontosan csak addig dolgozott velem, amíg azt szükségesnek s helyesnek gondolta.
Mindenki bátran forduljon Hozzá!

#51 - Ricsi2021.07.11. 18:43

Én Diánat ajánlani tudom mind azoknak akiknek esetleg érzelmi vagy egyéb panaszai vannak, mert mialatt hozzá jártam sok mindent tanulhattam magamról és innen is köszönöm neki a segítséget, segítségével fel fedeztem azokat az erőket amiket eddig nem tudtam és így tudom azért irányítani valamilyen szinten a pánikbetegségem.

#50 - András2021.05.30. 21:09

Diánát csak ajánlani tudom mindenkinek akinek valamilyen érzelmi elakadásai vannak és kell egy külső segítség ebben , nagyon kedves szimpatikus ember!
Nekem nagyon sokat segített pozitív irányban sok mindent tanultam ez alatt az idő alatt magamról,
Ne féljen senki segítséget kérni senki!

#49 - Eszter2020.12.02. 13:27

Dia sokat segített a probléma megoldásában, amivel hozzá fordultam. Ezen kívül a nála töltött alkalmak alatt sokat tanultam magamról és önismeretileg fejlődtem. Csak ajánlani tudom!

#48 - Betti2020.09.22. 13:38

Az itt olvasott vélemények alapján választottam Diát és nem csalódtam. Nagyon jó szakembernek tartom. Úgy érzem segített a problémák megoldásában, amihez egyedül kevés voltam. Pozitív irányba változott az életem a kezelések után. Diát mindenkinek csak ajánlani tudom.
Köszönöm! :-)

#47 - Timi2020.03.10. 06:47

Dia elött több kineziológushoz is volt szerencsém, de segíteni egyik sem tudott. Diánál már az első alkalommal hihetetlen megtapasztalásban volt részem. Ha nem velem történik, azt mondom ilyen nem létezik,hogy valami ennyire működjön! Ekkor már 5 éve szerettünk volna babát, túl voltam több vetélésen,és sikertelen lombikon. A második alkalommal mintha felhúzták volna a szemem elől a redőnyt,olyan világossá vált minden! Nem hittem volna,hogy ilyen rövid idő alatt ekkora változásokat lehet elérni! Nem mellesleg ezután spontán teherbe estem, a terhességet meg is tudtam tartani(folyamatosan jártam azért Diához!), és mostanra megszületett a csodálatos kislányunk! Örökké hálás leszek,hogy rátaláltam Diára! Nagyszerű szakember, aki nagyon rövid idő alatt segített,én hiszem,hogy nélküle talán sosem sikerült volna! Köszönjük!!!

#46 - Péter2020.01.15. 14:53

Az életem több területére kiható elakadás-együttes detektálása után úgy éreztem, hogy külső segítség bevonására van szükségem. Egy ismerősöm ajánlása útján jutottam el Diához. Az első alkalommal éreztem egyfajta összhangot, melynek segítségével könnyen megnyíltam. Őszinte figyelmével és ügyesen célzott, elgondolkodtató kérdéseivel segített jobban megismerni magam. Az elakadások megfogalmazását követő oldások után az elakadások számomra hihetetlen gyorsasággal elkezdtek "megoldódni". Köszönöm szépen!