ÜZENŐFAL, Klienseim írták

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#43 - Betti2019.05.27. 12:18

Szkeptikusan álltam a kineziológia módszeréhez, de a segítségével jobban megismertem önmagam, segített elmélyülni a jelenleg fennálló és megoldásra váró élethelyzetemben, valamint a bennem lezajló, a saját tudattalan folyamatok feltérképezésében. Az oldásokon elhangzottak remek visszaigazolást adtak a saját félelmeimről, illetve azok tárgyáról, belső konfliktusaimról. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a módszert, és persze Diát, remek megoldást nyújthat a bennünk lévő érzések megértéséhez és különféle döntések meghozatalához.

#42 - Judit2019.01.27. 16:43

Szeretettel, és jó szívvel ajánlom a módszert, és főleg Diát. Magam is csodálkoztam, hogy mi minden kerül elő a tudatból, és a tudat alattiból is, Dia vezénylésével. Próbáljátok ki bátran ezt a különleges tudományt. Köszönök mindent, biztosan jövök még. Judit

#41 - Flóra2018.12.10. 15:12

Mindenkinek szívből ajánlom, hogy menjen el Diánához.
Én elsősorban egészségügyi problémával kapcsolatban kerestem fel, amin orvos nem tudott segíteni és már tarthatatlan volt, ahogy éreztem magam. Hamar ki is derült, hogy az egész gyökere lelki eredetű.
Meglepően jól működik a módszer, olyan dolgok jöttek ki, amit álmomban sem gondoltam volna, oldottunk és én szépen fokozatosan alakulgattam.

Örülök, hogy megismertelek:) Már jól vagyok, de bármikor olyan problémám lesz, amit úgy érzem, hogy nem tudok egyedül megoldani, kereslek.

#40 - M-né Andi2018.10.19. 13:19

Nagyon örülök, hogy kipróbáltam a kineziológiát, és hogy Diánát találtam meg ehhez. Nagyon sokat segítettek a beszélgetések, öröm vele dolgozni, kedves, megértő figyelemmel kérdez és vezeti az embert a probléma feloldása felé.
Daganatos betegség miatti félelem, rossz életvitel és túlsúly okán kerestem fel. Sokat változtam a találkozásaink hatására.
Mindenkinek jó szívvel ajánlom, mind a módszert, mind Diánát.

Diána! Köszönöm szépen itt is, jövök még ha elakadok :-)

Andi

#39 - Edina2018.06.25. 14:58

Diánában egy nagyon empatikus, kedves, minden figyelmével a hozzá fordulóra koncentráló embert ismertem meg. Bár nehezen beszélek magamról, a problémáimról, mégis bizalommal tudtam elmondani, hogy miben kérem a segítségét. Egy ilyen sérülékeny helyzetben nagyon fontos a bizalom és már az első alkalommal is maximálisan úgy éreztem, hogy hozzá bátran fordulhatok segítségért, mert odafigyel rám. Nagyon köszönöm a segítséget és bíztatok mindenkit, aki kineziológiai úton keresi a megoldást, hogy bátran forduljon Diánához, nem fog csalódni!

#38 - Nikolett2018.03.19. 14:20

Diával való első találkozás alkalmával könnyű volt megnyílni számára, mivel empátiát és nyugalmat sugárzott, valamint éreztem, hogy minden erejével azon van, hogy segítsen. Régóta fennálló fizikai problémáimmal fordultam hozzá. Több éve érdeklődtem a kineziológia iránt, de úgy alakult, hogy nem jutottam el egy kezelésre sem. Végül rátaláltam Diára, aminek nagyon örülök. Mindenkinek szívből ajánlom! Köszönök mindent!

#37 - Edina2018.03.18. 10:15

A kineziológia iránti érdeklődés akkor jelent meg az én esetemben, amikor olyan események történtek az életemben, amit nem könnyen tudtam feldolgozni. Több fizikai tünetem jelent meg, orvosról orvosra jártam, de végül diagnózist nem tudtak felállítani. Ekkor merült fel bennem, hogy a probléma talán nem fizikai szinten van, a leleki oldalt kellene vizsgálni. Tartottam attól, hogy egy úgymond "idegen" embernek elmondjam a személyes sérelmeimet, hogy teljesen megnyiljak, de amint beléptem a szobába és bemutakoztunk egymásnak Diával minden aggodalmam elszállt. Szívből ajánlom mindenkinek, aki úgy érzi, hogy szeretne segítséget kérni egy profi szakembertől. Itt rendkívül fontos a bizalom, és Dia megjelenése már az első pillanattól bizalmat, nyugalmat és megértést sugárzott. Így könnyű volt feloldódni már az első találkozó alkalmával. Bátran forduljatok hozzá!

#36 - Dániel2018.02.25. 10:39

Dia kedvességével, odafigyelésével, szakértelmével rengeteget segített a problémáim megoldásában, feloldásában. Szívből ajánlom őt és ezzel együtt a kineziológiát is mindenkinek, akik kiutat keresnek szorongásaikból, lelki gondjaikból. Köszönöm a sok segítséget!

#35 - Melinda2018.02.14. 14:41

Mindenkinek, aki eljutott a felismerésig, hogy kineziológus szakemberre van szüksége, szívből ajánlom Diána szolgáltatását. Eddig kétszer voltam nála, de tervezek további oldásokat is,téma még akad. Nagyon jó szakember, aki amellett, hogy felkészült, jelentős érzelmi intelligenciával rendelkezik. Finoman, de hatásosan segít változni és változtatni. Ha olyan kineziológust keresel, aki barátságos a klienseivel és szeretnél maximális figyelmet és törődést akkor Őt ajánlom neked! " Szép napot!

#34 - Viktória2018.01.30. 20:03

Mindenkinek csak ajánlani tudom mind a kineziológiát, mint Diát, aki végtelenül kedves és szimpatikus. Én először azt hittem, hogy csak egy "hókusz-pókusz" lesz, nem hittem az ilyesmiben, de annyira el voltam keseredve, hogy megpróbáltam. És bevált! Amíg próbáltam leküzdeni egy fóbiát, számos egyéb gondjaim oldódtak meg, amelyektől álmodni se mertem volna. Aki azt hiszi, csak a csoda segíthet, vagy már teljesen feladta, keresse fel bátran, meg fog lepődni, mekkora változásokat lehet elérni. Magabiztosabb lettem, kevésbé izgulok, a félelmeim enyhültek, de ami a leglátványosabb: kiskorom óta kisebb súlyfelesleggel küzdöttem, ami nagyon zavart, de akármit csináltam, nem használt semmi... júniusban elkezdtem járni Diához, decemberre 8kg-tól szabadultam meg úgy, hogy semmit nem változtattam az étkezési szokásaimon, és nem is mozogtam többet. Természetesen mi is kellünk a változáshoz, de olykor olyan mélyen rejlenek a gyökerei, amelyekhez egyedül kevesek vagyunk. Ebben viszont a kineziológia tud segíteni :)