ÜZENŐFAL, Klienseim írták

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#59 - Brigi2024.04.17. 14:20

Több, mint 5 éve találtam rá Diána oldalára, amikor már nagyon vágytam egy kisbabára. Életmódváltásomhoz hozzátartozott többek között az is, hogy a lelki eredetű blokkokat feltárjam. 5 alkalom után megfogant első gyermekem, amit javarészt a kineziologiának köszönhetek. Azóta az anyaság és egyéb élet hozta nehézségek miatt keresem fel őt. Szívből ajánlom Diánát, mert szuper jó szakember! Értő és segítő figyelemmel kíséri végig minden ülésünket.

#58 - Erzsébet2024.04.14. 18:44

Dia nagyon szimpatikus,empatikus számomra .Az első alkalommal éreztem ,hogy rábizhatom magam és a problémáimat .
Sokat segített az oldások során .
Nagyon segítőkész és tényfeltáró mindig figyeli a pácienst ,elakadás esetén ügyesen terelgeti az embert .
Ajànlani tudom mint szakembert,akiknek szüksége van kineziológiai kezelésre,oldásra!
Örültem ,hogy rátaláltam!

#57 - Dalma2022.11.18. 17:43

Nagyon köszönöm Diának a sok segítséget, amit kaptam tőle.
A kineziológia segített a lelki, mélyengyökerező traumák, problémák, hiedelmek felismerésében és hihetetlen jó érzéssel töltött el minden alkalommal, amikor egy újabb oldáson vettem részt.
Dia, hálás vagyok a pozitív, kedves és megértő szavakért és azért, hogy segítettél az önbizalmamat helyrebillenteni.
Ennek köszönhetem a karrieremben levő előrelépést és azt is, hogy most már könnyebben kiállok magamért.
Mindenkinek ajánlom szeretettel.

#56 - Klára2022.09.07. 08:57

Önmagunk megismerése, cselekedeteink miértjeinek megértése egy csodálatos utazás és ebben Diána hatalmas segítség és támogatás volt számomra. Az út rögös és nem mindig a legkellemesebb, de a fejlődés amit ezáltal el lehet érni, a legnagyobb eredmény az ember életében. Nagyon hálás vagyok Diánának a hozzáértéséért és a türelméért és mindenkinek tiszta szívből tudom ajánlani.

#55 - Andrea Bohati2022.03.02. 21:18

Diána nagyon szépen köszönöm Neked a sok segítséget.Már az első alkalom után éreztem a változást.Nagyon könnyű volt Veled "dolgozni" magamon, nálam nagyon "működött" a kineziológia .
Csak ajánlani tudom Diánát, kedves és türelmes minden szavára odafigyel a kliensnek.
Köszönet????

#54 - Szalkayné Péteria Edit2022.01.08. 09:36

Ajánlom Diánát és a kineziológiát mindazoknak, akiknek segítségre van szüksége. A módszer gyöngéd és biztonságos, Diána pedig hozzáértő és együttérző kísérő.Hálás vagyok, amiért megtalálhattam.

#53 - Vadas Tímea2021.11.08. 08:41

Gyorsan kellett a segítség gyorsan is érkezett Diána személyében.14éves tinédzser fiam miatt kértem Diána segítségét.Önbizalomhiány,önértékelési zavar,leromlott osztályzatok..stb.Pár alkalmat volt kisfiam ,élvezte a Diával együtt töltött időt,hamar kialakúlt a bizalom kisfiam és közte így könnyen mentek a dolgok.Úgy néz ki megoldodott egyelőre a probléma.De Diána biztosított ha netán valami elakadás történne megint nyugodtan keressük. Szívesen ajánlom személyét,kedves és. megértő jó szakember.

#52 - Komár Pál2021.08.17. 15:32

Diána sokat segített egy szellemi-érzelmi gondom feltárásában, a szükséges oldások elvégzésében s az általam is helyesnek vélt felismerések, új utak s személyre szabott megoldások kidolgozásában.
A szerény és közvetlen személyiség egy empatikus, rendkívül együtt működőm kitűnő szakembert is takar, aki pontosan csak addig dolgozott velem, amíg azt szükségesnek s helyesnek gondolta.
Mindenki bátran forduljon Hozzá!

#51 - Ricsi2021.07.11. 18:43

Én Diánat ajánlani tudom mind azoknak akiknek esetleg érzelmi vagy egyéb panaszai vannak, mert mialatt hozzá jártam sok mindent tanulhattam magamról és innen is köszönöm neki a segítséget, segítségével fel fedeztem azokat az erőket amiket eddig nem tudtam és így tudom azért irányítani valamilyen szinten a pánikbetegségem.

#50 - András2021.05.30. 21:09

Diánát csak ajánlani tudom mindenkinek akinek valamilyen érzelmi elakadásai vannak és kell egy külső segítség ebben , nagyon kedves szimpatikus ember!
Nekem nagyon sokat segített pozitív irányban sok mindent tanultam ez alatt az idő alatt magamról,
Ne féljen senki segítséget kérni senki!