Gyakori kérdések

Miért érdemes kineziológus szakemberhez fordulni?

A kineziológia szemlélete holisztikus, az embert, mint egységet vizsgálja, nem tüneteket kezel, hanem a probléma okát keresi és oldja különböző korrekciós technikákkal, rendkívül hatékony gyógymód. A kineziológia fájdalommentes módszer. Nagyon fontos, hogy a kineziológia nem helyettesíti sem a pszichiátriai sem a pszichológiai kezeléseket. A kineziológus nem gyógyít és nem diagnosztizál!

ÜZENŐFAL, Klienseim írták

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#46 - Péter2020.01.15. 14:53

Az életem több területére kiható elakadás-együttes detektálása után úgy éreztem, hogy külső segítség bevonására van szükségem. Egy ismerősöm ajánlása útján jutottam el Diához. Az első alkalommal éreztem egyfajta összhangot, melynek segítségével könnyen megnyíltam. Őszinte figyelmével és ügyesen célzott, elgondolkodtató kérdéseivel segített jobban megismerni magam. Az elakadások megfogalmazását követő oldások után az elakadások számomra hihetetlen gyorsasággal elkezdtek "megoldódni". Köszönöm szépen!

#45 - Anna2019.10.11. 12:33

Diát az itteni pozitív vélemények alapján kerestem meg, és nem csalódtam. Az első oldás után úgy éreztem, hogy jó helyre kerültem. Nem volt feszengés, csak arról beszéltem, amiről szerettem volna és Dia nagyon kedvesen terelgette a gondolataimat. Nem ismertem előtte a kineziológiát, de kíváncsian vágtam neki, jó élmény volt. Nem kell tartani tőle, mindig csak olyan mélységekig mentünk le, ami nekem is megfelelő volt. Minden oldás után úgy éreztem, hogy hozott változást a kezelés. Egy több éve tartó összetűzés az oldás után pár nappal elkezdett megoldódni, ami óriási meglepetés volt számomra és csak még lelkesebb lettem az oldások iránt. Köszönök szépen mindent, ha úgy adódik jelentkezni fogok még! :)

#44 - Kriszta2019.09.11. 11:57

Elsősorban lelki eredetű problémákkal fordultam a kineziológiához, és nagyon jó döntésnek bizonyult. Kiderült, hogy az általam gondolt elakadások jóval régebbről eredtek és mélyebben bújtak meg, mint azt én valaha gondoltam volna. A kineziológia módszerével megtudtam, hol vannak a gondjaim gyökerei, Dia pedig kedvesen, empatikusan, de ezzel együtt profin terelte, vezette a felszakadó érzelmeimet és a néha csapongó gondolataimat.
Minden alkalom után egyre jobban éreztem magamat, mert feldolgoztam magamban az elrejtett fájdalmakat, sérelmeket, majd ezek helyét átvette valami szokatlan érzés: a nyugalom és a lelki béke.
Diát én is ajánlás útján találtam meg, és most én is ezt teszem: ajánlom mindenkinek, aki egy csodálatos személlyel együttműködve hatékonyan és kellemes légkörben szeretné maga mögött hagyni fizikai vagy lelki eredetű tüneteit.

#43 - Betti2019.05.27. 12:18

Szkeptikusan álltam a kineziológia módszeréhez, de a segítségével jobban megismertem önmagam, segített elmélyülni a jelenleg fennálló és megoldásra váró élethelyzetemben, valamint a bennem lezajló, a saját tudattalan folyamatok feltérképezésében. Az oldásokon elhangzottak remek visszaigazolást adtak a saját félelmeimről, illetve azok tárgyáról, belső konfliktusaimról. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a módszert, és persze Diát, remek megoldást nyújthat a bennünk lévő érzések megértéséhez és különféle döntések meghozatalához.

#42 - Judit2019.01.27. 16:43

Szeretettel, és jó szívvel ajánlom a módszert, és főleg Diát. Magam is csodálkoztam, hogy mi minden kerül elő a tudatból, és a tudat alattiból is, Dia vezénylésével. Próbáljátok ki bátran ezt a különleges tudományt. Köszönök mindent, biztosan jövök még. Judit

#41 - Flóra2018.12.10. 15:12

Mindenkinek szívből ajánlom, hogy menjen el Diánához.
Én elsősorban egészségügyi problémával kapcsolatban kerestem fel, amin orvos nem tudott segíteni és már tarthatatlan volt, ahogy éreztem magam. Hamar ki is derült, hogy az egész gyökere lelki eredetű.
Meglepően jól működik a módszer, olyan dolgok jöttek ki, amit álmomban sem gondoltam volna, oldottunk és én szépen fokozatosan alakulgattam.

Örülök, hogy megismertelek:) Már jól vagyok, de bármikor olyan problémám lesz, amit úgy érzem, hogy nem tudok egyedül megoldani, kereslek.

#40 - M-né Andi2018.10.19. 13:19

Nagyon örülök, hogy kipróbáltam a kineziológiát, és hogy Diánát találtam meg ehhez. Nagyon sokat segítettek a beszélgetések, öröm vele dolgozni, kedves, megértő figyelemmel kérdez és vezeti az embert a probléma feloldása felé.
Daganatos betegség miatti félelem, rossz életvitel és túlsúly okán kerestem fel. Sokat változtam a találkozásaink hatására.
Mindenkinek jó szívvel ajánlom, mind a módszert, mind Diánát.

Diána! Köszönöm szépen itt is, jövök még ha elakadok :-)

Andi

#39 - Edina2018.06.25. 14:58

Diánában egy nagyon empatikus, kedves, minden figyelmével a hozzá fordulóra koncentráló embert ismertem meg. Bár nehezen beszélek magamról, a problémáimról, mégis bizalommal tudtam elmondani, hogy miben kérem a segítségét. Egy ilyen sérülékeny helyzetben nagyon fontos a bizalom és már az első alkalommal is maximálisan úgy éreztem, hogy hozzá bátran fordulhatok segítségért, mert odafigyel rám. Nagyon köszönöm a segítséget és bíztatok mindenkit, aki kineziológiai úton keresi a megoldást, hogy bátran forduljon Diánához, nem fog csalódni!

#38 - Nikolett2018.03.19. 14:20

Diával való első találkozás alkalmával könnyű volt megnyílni számára, mivel empátiát és nyugalmat sugárzott, valamint éreztem, hogy minden erejével azon van, hogy segítsen. Régóta fennálló fizikai problémáimmal fordultam hozzá. Több éve érdeklődtem a kineziológia iránt, de úgy alakult, hogy nem jutottam el egy kezelésre sem. Végül rátaláltam Diára, aminek nagyon örülök. Mindenkinek szívből ajánlom! Köszönök mindent!

#37 - Edina2018.03.18. 10:15

A kineziológia iránti érdeklődés akkor jelent meg az én esetemben, amikor olyan események történtek az életemben, amit nem könnyen tudtam feldolgozni. Több fizikai tünetem jelent meg, orvosról orvosra jártam, de végül diagnózist nem tudtak felállítani. Ekkor merült fel bennem, hogy a probléma talán nem fizikai szinten van, a leleki oldalt kellene vizsgálni. Tartottam attól, hogy egy úgymond "idegen" embernek elmondjam a személyes sérelmeimet, hogy teljesen megnyiljak, de amint beléptem a szobába és bemutakoztunk egymásnak Diával minden aggodalmam elszállt. Szívből ajánlom mindenkinek, aki úgy érzi, hogy szeretne segítséget kérni egy profi szakembertől. Itt rendkívül fontos a bizalom, és Dia megjelenése már az első pillanattól bizalmat, nyugalmat és megértést sugárzott. Így könnyű volt feloldódni már az első találkozó alkalmával. Bátran forduljatok hozzá!