Gyakori kérdések

Miért érdemes kineziológus szakemberhez fordulni?

A kineziológia szemlélete holisztikus, az embert, mint egységet vizsgálja, nem tüneteket kezel, hanem a probléma okát keresi és oldja különböző korrekciós technikákkal, rendkívül hatékony gyógymód. A kineziológia fájdalommentes módszer. Nagyon fontos, hogy a kineziológia nem helyettesíti sem a pszichiátriai sem a pszichológiai kezeléseket. A kineziológus nem gyógyít és nem diagnosztizál!

ÜZENŐFAL, Klienseim írták

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#31 - Takács Orsolya2017.08.03. 14:29

Mindenkinek csak ajánlani tudom a kineziológiát és Diát, elsősorban azoknak, akik érzik, hogy valami nincs rendben az életükben, viszont nem tudják, hogy mi lehet az oka és hogyan változtassanak rajta. Olyan dologra jöttem rá, amire a kezelés nélkül magamtól soha nem gondoltam volna. Dia rávezetett a probléma okára, amióta feloldottuk sokkal jobban érzem magam és pozitív változás következett be nemcsak a munkámat illetően, hanem a magánéletemben is :) Ha a jövőben ismét felfedezek valami problémát saját magamban, mindenképpen Őt fogom keresni!

#30 - Éva2017.05.10. 13:33

Szívből ajánlom a kineziológiát és Dia szakértelmét azoknak, akik úgy érzik, valami csoda segíthetne már csak a berögzült problémán. Évekig tartó mély gödörből próbáltam folyamatosan kimászni minden erőmmel, ezért végső elkeseredésemben kértem a kineziológiai segítséget. A vártnál hamarabb megoldódott a problémám, boldog vagyok. Egyrészről azért, hogy megismerkedhettem a kineziológia módszerével másrészt azért, hogy ehhez Diát választottam, aki személyében hiteles szakembert ismerhettem meg. A sikerélményeimen túl Dia kedvessége és figyelmessége miatt is örömmel gondolok vissza az ott eltöltött időre. Hálás vagyok, mert rengeteg dolgot kaptam, amikre szükségem volt!
Ha pedig ismét elakadnék, már tudom nem kell várnom, hanem bizalommal kérhetek segítséget.

#29 - Luca2017.04.09. 14:45

Tavaly döntöttem úgy, hogy önértékelési és önbizalmi problémáim miatt szakember segítségét szeretném kérni. A legjobb döntésem volt, hogy felkerestem Diánát. Egy mérhetetlenül kedves, közvetlen, pozitív kineziológust ismertem meg személyében. Az elmúlt hónapokban rengeteg segítséget kaptam Tőle. Minden alkalommal úgy éreztem, hogy tényleg érdekli mi van velem és hogyan alakulnak a dolgaim. Ez számomra nagyon sokat jelentett.
Mindenkinek tiszta szívből ajánlom, hogy keresse fel, ha élete bármely területén elakadt és segítségre, támogatásra van szüksége.

Itt is nagyon köszönöm Neked és bármikor újra elakadok keresni foglak! :)
Luca

#28 - Emese2017.02.09. 12:27

Ha valami rosszul működik az életedben, elsősorban Te vagy az, aki
változtatni tud a dolgok menetén. A kineziológia hatékony eszköz arra,
hogy felszabadíts magadban olyan blokkokat, amik megakadályozzák, hogy
kiteljesítsd az életed. Már két életszakaszban megtapasztaltam milyen
egyszerű, de nagyszerű módszer is ez. Kezembe vehetem a sorsom,
kiegyensúlyozottabb, boldogabb életet élhetek. Mindenkinek csak
ajánlani tudom.
További sok sikert a szakmai munkádhoz!
Szeretettel:
Emese

#27 - Viktória2017.01.30. 15:33

Régebb óta érdekelt a kineziológia. Időnként keresgéltem a témában, és mikor valóban eljött az ideje, akkor megtaláltam Dianát. Ahogy ránéztem a fényképére, egyől tudtam, hogy, "igen, hozzá szívesen járnék". Ez az érzésem az első találkozásunkkor be is igazolódott. Az empatikus és együttérző személyisége nagyban elősegítette a kezelések hatékonyságát. Igazán, és őszintén figyelt rám, komolyan érdekelte az, amit mondok, és végig segített a feljövő dolgok feldolgozásában, nem éreztem magam egyedül. Nagyon jó szívvel ajánlom Dianát azoknak, akik egy jó kineziológust keresnek.

#26 - Eszter2017.01.16. 08:32

Kedves Diána!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Nagyon sokat fejlődtem az oldásaid segítségével. Kedves, korrekt és felkészült voltál minden alkalommal és így nagyon sok terhet le tudtam tenni.
Nagyon köszönöm a segítségedet. :)

#25 - Bianka2016.12.20. 22:00

A kineziológia és Diána segítségével megváltozott az életem, végre megnőtt az önbizalmam, megtanultam elfogadni és szeretni magam. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, hogy keresse fel Őt bizalommal, bármilyen lelki problémával kapcsolatban! :) Én már az első alkalom után éreztem a változást, nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan is lehet eredményt elérni. Pár alkalom is elég volt ahhoz, hogy újra jól érezzem magam a bőrömben, a jövőben is bármikor visszamennék, ha szükségét érezném.
Köszönöm Diána! :)

#24 - Gábor2016.09.14. 17:08

Amikor felkerestem Diánát, nem tudtam még igazából mi a problémám. Annyit tudtam, hogy bizonyos élethelyzetekben rosszul érzem magam fizikailag. A sok beszélgetés, oldás, vizualizáció eredményeképpen feltártuk a problémák okait és megoldásokat kerestünk rájuk. Hosszú és viszontagságos út volt. De nagyon megérte!

#23 - Edit2016.08.05. 15:46

Gyermekem problémájával kerestük fel Diánát.Előtte pontos ismereteim nem voltak a kineziológiáról.Előtte másfél évig jártunk egy gyermekpszichológushoz eredmény nélkül. Diána végtelen kedvességével hamar feloldotta kislányomat,és kb.6-8 kezelés után lányom problémáját sikeresen együtt megoldották.Ezért örökre hálásak leszünk mindketten!Nagyon nagy szeretettel ajánlom mindenkinek,és ha jövőben gondunk lesz,biztos,hogy csak hozzá megyek!

#22 - Helga2016.07.06. 08:46

Lelki problémáim már testi betegségek formájában is jelentkeztek. Pánikrohamok, szorongás, alacsony vérnyomás miatt kerestem fel Diánát. Megfelelési kényszerrel és önbizalomhiánnyal küzdöttem. Diána segített olyan blokkokat feloldani, amikről nem is tudtam, hogy léteznek és, hogy honnan származhatnak. Azóta sokkal kiegyensúlyozottabb, határozottabb vagyok és a problémáimon is sikerült felülkerekedni. Már nem szorongok és rohamaim sincsenek. Nem gondoltam volna, hogy a kineziológi tényleg ennyire jó - de tényleg az!

Nagyon ajánlom mindenkinek Diánát, bátran keressék őt, mert nagyon korrekt, kedves, segítőkész és kiváló szakember!

Köszönöm Diána! :)