ÜZENŐFAL, Klienseim írták

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#33 - Katinka2017.11.22. 14:33

Nagyon köszönöm a rengeteg segítséget!
Nagyon megbízható, kedves, bátran mertem bízni benne. Nagyon megértő és segítőkész. Mindenkinek csak ajánlani tudom. A személyes fejlődésünk, múltunk elengedése miatt érdemes a belefektetett munka és idő. Dia segítségével pedig zökkenőmentesen átvészelhetjük és fejlődésünk malmára hajthatjuk a vizet.
Nekem sokat segített, az évtizedekig tartó spirált sikerült megszakítani Dia által, mostantól teljes, boldog életet élhetek.

#32 - Varga Tímea2017.09.21. 18:58

Nagyon köszönöm Diána segítségét. Mindenkinek ajánlom aki szeretne változni, változtatni az életén. Aki érzi, hogy valami nem stimmel. Az élete nem úgy alakul ahogyan szeretné. Ha folyamatosan belefut agyan azokba a hibákba, de nem tudja hogyan kellene másként csinálni.

#31 - Takács Orsolya2017.08.03. 14:29

Mindenkinek csak ajánlani tudom a kineziológiát és Diát, elsősorban azoknak, akik érzik, hogy valami nincs rendben az életükben, viszont nem tudják, hogy mi lehet az oka és hogyan változtassanak rajta. Olyan dologra jöttem rá, amire a kezelés nélkül magamtól soha nem gondoltam volna. Dia rávezetett a probléma okára, amióta feloldottuk sokkal jobban érzem magam és pozitív változás következett be nemcsak a munkámat illetően, hanem a magánéletemben is :) Ha a jövőben ismét felfedezek valami problémát saját magamban, mindenképpen Őt fogom keresni!

#30 - Éva2017.05.10. 13:33

Szívből ajánlom a kineziológiát és Dia szakértelmét azoknak, akik úgy érzik, valami csoda segíthetne már csak a berögzült problémán. Évekig tartó mély gödörből próbáltam folyamatosan kimászni minden erőmmel, ezért végső elkeseredésemben kértem a kineziológiai segítséget. A vártnál hamarabb megoldódott a problémám, boldog vagyok. Egyrészről azért, hogy megismerkedhettem a kineziológia módszerével másrészt azért, hogy ehhez Diát választottam, aki személyében hiteles szakembert ismerhettem meg. A sikerélményeimen túl Dia kedvessége és figyelmessége miatt is örömmel gondolok vissza az ott eltöltött időre. Hálás vagyok, mert rengeteg dolgot kaptam, amikre szükségem volt!
Ha pedig ismét elakadnék, már tudom nem kell várnom, hanem bizalommal kérhetek segítséget.

#29 - Luca2017.04.09. 14:45

Tavaly döntöttem úgy, hogy önértékelési és önbizalmi problémáim miatt szakember segítségét szeretném kérni. A legjobb döntésem volt, hogy felkerestem Diánát. Egy mérhetetlenül kedves, közvetlen, pozitív kineziológust ismertem meg személyében. Az elmúlt hónapokban rengeteg segítséget kaptam Tőle. Minden alkalommal úgy éreztem, hogy tényleg érdekli mi van velem és hogyan alakulnak a dolgaim. Ez számomra nagyon sokat jelentett.
Mindenkinek tiszta szívből ajánlom, hogy keresse fel, ha élete bármely területén elakadt és segítségre, támogatásra van szüksége.

Itt is nagyon köszönöm Neked és bármikor újra elakadok keresni foglak! :)
Luca

#28 - Emese2017.02.09. 12:27

Ha valami rosszul működik az életedben, elsősorban Te vagy az, aki
változtatni tud a dolgok menetén. A kineziológia hatékony eszköz arra,
hogy felszabadíts magadban olyan blokkokat, amik megakadályozzák, hogy
kiteljesítsd az életed. Már két életszakaszban megtapasztaltam milyen
egyszerű, de nagyszerű módszer is ez. Kezembe vehetem a sorsom,
kiegyensúlyozottabb, boldogabb életet élhetek. Mindenkinek csak
ajánlani tudom.
További sok sikert a szakmai munkádhoz!
Szeretettel:
Emese

#27 - Viktória2017.01.30. 15:33

Régebb óta érdekelt a kineziológia. Időnként keresgéltem a témában, és mikor valóban eljött az ideje, akkor megtaláltam Dianát. Ahogy ránéztem a fényképére, egyől tudtam, hogy, "igen, hozzá szívesen járnék". Ez az érzésem az első találkozásunkkor be is igazolódott. Az empatikus és együttérző személyisége nagyban elősegítette a kezelések hatékonyságát. Igazán, és őszintén figyelt rám, komolyan érdekelte az, amit mondok, és végig segített a feljövő dolgok feldolgozásában, nem éreztem magam egyedül. Nagyon jó szívvel ajánlom Dianát azoknak, akik egy jó kineziológust keresnek.

#26 - Eszter2017.01.16. 08:32

Kedves Diána!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Nagyon sokat fejlődtem az oldásaid segítségével. Kedves, korrekt és felkészült voltál minden alkalommal és így nagyon sok terhet le tudtam tenni.
Nagyon köszönöm a segítségedet. :)

#25 - Bianka2016.12.20. 22:00

A kineziológia és Diána segítségével megváltozott az életem, végre megnőtt az önbizalmam, megtanultam elfogadni és szeretni magam. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, hogy keresse fel Őt bizalommal, bármilyen lelki problémával kapcsolatban! :) Én már az első alkalom után éreztem a változást, nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan is lehet eredményt elérni. Pár alkalom is elég volt ahhoz, hogy újra jól érezzem magam a bőrömben, a jövőben is bármikor visszamennék, ha szükségét érezném.
Köszönöm Diána! :)

#24 - Gábor2016.09.14. 17:08

Amikor felkerestem Diánát, nem tudtam még igazából mi a problémám. Annyit tudtam, hogy bizonyos élethelyzetekben rosszul érzem magam fizikailag. A sok beszélgetés, oldás, vizualizáció eredményeképpen feltártuk a problémák okait és megoldásokat kerestünk rájuk. Hosszú és viszontagságos út volt. De nagyon megérte!