ÜZENŐFAL, Klienseim írták

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#49 - Eszter2020.12.02. 13:27

Dia sokat segített a probléma megoldásában, amivel hozzá fordultam. Ezen kívül a nála töltött alkalmak alatt sokat tanultam magamról és önismeretileg fejlődtem. Csak ajánlani tudom!

#48 - Betti2020.09.22. 13:38

Az itt olvasott vélemények alapján választottam Diát és nem csalódtam. Nagyon jó szakembernek tartom. Úgy érzem segített a problémák megoldásában, amihez egyedül kevés voltam. Pozitív irányba változott az életem a kezelések után. Diát mindenkinek csak ajánlani tudom.
Köszönöm! :-)

#47 - Timi2020.03.10. 06:47

Dia elött több kineziológushoz is volt szerencsém, de segíteni egyik sem tudott. Diánál már az első alkalommal hihetetlen megtapasztalásban volt részem. Ha nem velem történik, azt mondom ilyen nem létezik,hogy valami ennyire működjön! Ekkor már 5 éve szerettünk volna babát, túl voltam több vetélésen,és sikertelen lombikon. A második alkalommal mintha felhúzták volna a szemem elől a redőnyt,olyan világossá vált minden! Nem hittem volna,hogy ilyen rövid idő alatt ekkora változásokat lehet elérni! Nem mellesleg ezután spontán teherbe estem, a terhességet meg is tudtam tartani(folyamatosan jártam azért Diához!), és mostanra megszületett a csodálatos kislányunk! Örökké hálás leszek,hogy rátaláltam Diára! Nagyszerű szakember, aki nagyon rövid idő alatt segített,én hiszem,hogy nélküle talán sosem sikerült volna! Köszönjük!!!

#46 - Péter2020.01.15. 14:53

Az életem több területére kiható elakadás-együttes detektálása után úgy éreztem, hogy külső segítség bevonására van szükségem. Egy ismerősöm ajánlása útján jutottam el Diához. Az első alkalommal éreztem egyfajta összhangot, melynek segítségével könnyen megnyíltam. Őszinte figyelmével és ügyesen célzott, elgondolkodtató kérdéseivel segített jobban megismerni magam. Az elakadások megfogalmazását követő oldások után az elakadások számomra hihetetlen gyorsasággal elkezdtek "megoldódni". Köszönöm szépen!

#45 - Anna2019.10.11. 12:33

Diát az itteni pozitív vélemények alapján kerestem meg, és nem csalódtam. Az első oldás után úgy éreztem, hogy jó helyre kerültem. Nem volt feszengés, csak arról beszéltem, amiről szerettem volna és Dia nagyon kedvesen terelgette a gondolataimat. Nem ismertem előtte a kineziológiát, de kíváncsian vágtam neki, jó élmény volt. Nem kell tartani tőle, mindig csak olyan mélységekig mentünk le, ami nekem is megfelelő volt. Minden oldás után úgy éreztem, hogy hozott változást a kezelés. Egy több éve tartó összetűzés az oldás után pár nappal elkezdett megoldódni, ami óriási meglepetés volt számomra és csak még lelkesebb lettem az oldások iránt. Köszönök szépen mindent, ha úgy adódik jelentkezni fogok még! :)

#44 - Kriszta2019.09.11. 11:57

Elsősorban lelki eredetű problémákkal fordultam a kineziológiához, és nagyon jó döntésnek bizonyult. Kiderült, hogy az általam gondolt elakadások jóval régebbről eredtek és mélyebben bújtak meg, mint azt én valaha gondoltam volna. A kineziológia módszerével megtudtam, hol vannak a gondjaim gyökerei, Dia pedig kedvesen, empatikusan, de ezzel együtt profin terelte, vezette a felszakadó érzelmeimet és a néha csapongó gondolataimat.
Minden alkalom után egyre jobban éreztem magamat, mert feldolgoztam magamban az elrejtett fájdalmakat, sérelmeket, majd ezek helyét átvette valami szokatlan érzés: a nyugalom és a lelki béke.
Diát én is ajánlás útján találtam meg, és most én is ezt teszem: ajánlom mindenkinek, aki egy csodálatos személlyel együttműködve hatékonyan és kellemes légkörben szeretné maga mögött hagyni fizikai vagy lelki eredetű tüneteit.

#43 - Betti2019.05.27. 12:18

Szkeptikusan álltam a kineziológia módszeréhez, de a segítségével jobban megismertem önmagam, segített elmélyülni a jelenleg fennálló és megoldásra váró élethelyzetemben, valamint a bennem lezajló, a saját tudattalan folyamatok feltérképezésében. Az oldásokon elhangzottak remek visszaigazolást adtak a saját félelmeimről, illetve azok tárgyáról, belső konfliktusaimról. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a módszert, és persze Diát, remek megoldást nyújthat a bennünk lévő érzések megértéséhez és különféle döntések meghozatalához.

#42 - Judit2019.01.27. 16:43

Szeretettel, és jó szívvel ajánlom a módszert, és főleg Diát. Magam is csodálkoztam, hogy mi minden kerül elő a tudatból, és a tudat alattiból is, Dia vezénylésével. Próbáljátok ki bátran ezt a különleges tudományt. Köszönök mindent, biztosan jövök még. Judit

#41 - Flóra2018.12.10. 15:12

Mindenkinek szívből ajánlom, hogy menjen el Diánához.
Én elsősorban egészségügyi problémával kapcsolatban kerestem fel, amin orvos nem tudott segíteni és már tarthatatlan volt, ahogy éreztem magam. Hamar ki is derült, hogy az egész gyökere lelki eredetű.
Meglepően jól működik a módszer, olyan dolgok jöttek ki, amit álmomban sem gondoltam volna, oldottunk és én szépen fokozatosan alakulgattam.

Örülök, hogy megismertelek:) Már jól vagyok, de bármikor olyan problémám lesz, amit úgy érzem, hogy nem tudok egyedül megoldani, kereslek.

#40 - M-né Andi2018.10.19. 13:19

Nagyon örülök, hogy kipróbáltam a kineziológiát, és hogy Diánát találtam meg ehhez. Nagyon sokat segítettek a beszélgetések, öröm vele dolgozni, kedves, megértő figyelemmel kérdez és vezeti az embert a probléma feloldása felé.
Daganatos betegség miatti félelem, rossz életvitel és túlsúly okán kerestem fel. Sokat változtam a találkozásaink hatására.
Mindenkinek jó szívvel ajánlom, mind a módszert, mind Diánát.

Diána! Köszönöm szépen itt is, jövök még ha elakadok :-)

Andi