ÜZENŐFAL, Klienseim írták

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#23 - Edit2016.08.05. 15:46

Gyermekem problémájával kerestük fel Diánát.Előtte pontos ismereteim nem voltak a kineziológiáról.Előtte másfél évig jártunk egy gyermekpszichológushoz eredmény nélkül. Diána végtelen kedvességével hamar feloldotta kislányomat,és kb.6-8 kezelés után lányom problémáját sikeresen együtt megoldották.Ezért örökre hálásak leszünk mindketten!Nagyon nagy szeretettel ajánlom mindenkinek,és ha jövőben gondunk lesz,biztos,hogy csak hozzá megyek!

#22 - Helga2016.07.06. 08:46

Lelki problémáim már testi betegségek formájában is jelentkeztek. Pánikrohamok, szorongás, alacsony vérnyomás miatt kerestem fel Diánát. Megfelelési kényszerrel és önbizalomhiánnyal küzdöttem. Diána segített olyan blokkokat feloldani, amikről nem is tudtam, hogy léteznek és, hogy honnan származhatnak. Azóta sokkal kiegyensúlyozottabb, határozottabb vagyok és a problémáimon is sikerült felülkerekedni. Már nem szorongok és rohamaim sincsenek. Nem gondoltam volna, hogy a kineziológi tényleg ennyire jó - de tényleg az!

Nagyon ajánlom mindenkinek Diánát, bátran keressék őt, mert nagyon korrekt, kedves, segítőkész és kiváló szakember!

Köszönöm Diána! :)

#21 - Nóra2016.06.29. 16:57

Dianával olyan problémámat tártunk fel, amelynek a komolyságáról és gyökereiről azelőtt mit sem tudtam. A kezelések előtt a kineziológia módszereiről, hatásairól sem volt széleskörű tudásom, nem voltak különösebb elvárásaim – a tapasztalataim alapján viszont rengeteget segített az életmódomon, az élet különféle dolgaihoz való hozzáállásomon. Érdekes és általam el sem képzelt módon hosszú távon hat a kezeléssorozat, fokozatosan bontakozik ki az eredmény, napról-napra erősödve fejti ki a hatását.

Ő maga rendkívül kedves és megbízható, nem volt nehéz megnyílni neki és őszintén, elengedetten beszélgetni vele.

Ajánlom mindenki szíves figyelmébe mind a módszert, mind Dianát, mint szakembert - olyanoknak is, akik hozzám hasonlóan kevés tudással rendelkeznek a kineziológiáról, illetve olyanoknak is, akik (látszólag) problémamentesek, alapos feltárással olyan bajainktól szabadulhatunk meg, amiknek nem is vagyunk tudatában.
Köszönöm, Diána!

#20 - Henriett2016.06.24. 19:19

Régóta fennálló szorongással, félelemmel, önbizalomhiánnyal és állandó jellegű megfelelési kényszerrel kapcsolatos problémákkal kerestem fel Diánát (igaz, alapvetően egy másik betegségből kifolyólag). Már az első alkalom után nagy változás következett be, köszönhetően Diána segítőkészségének, hozzáállásának, na meg persze annak, hogy nagyon szerettem volna már a pozitív változást. Ez nagyon fontos, hogy tényleg akarjunk változtatni és higgyünk a kineziológiában, mert másképp nem fog működni. Diána mindig nagyon közvetlen és kedves volt, már az első alkalommal megbíztam benne. Minden oldás után egyre jobb lett a közérzetem, kiegyensúlyozottabb és pozitívabb lettem, a problémáimat pedig 4 alkalom után legyőztem és azzá váltam, akivé szerettem volna:)). Voltak nehezebb napok, de Diána mindig bíztatott és segített átlendülni ezen az időszakon, amit ezúton is köszönök.
Mindenkinek ajánlom Diánát, keresse bátran, ha segítségre lenne szüksége.

#19 - Erika2016.06.20. 14:24

Régóta húzódó munkahelyi problémákkal küzdöttem illetve a szüleimmel való kapcsolatomon szerettem volna javítani amikor felkerestem Diánát. Nagyon sokat hallottam már a kineziológiáról előtte is, de amikor az ember a saját bőrén tapasztalja a pozitív változásokat az az igazi. Már pár alkalom után érezhető javulás történt az életemben, úgyhogy szívből tudom ajánlani magát a módszert és Diánát is. Rendkívül kedves és közvetlen volt, sosem gondoltam volna, hogy így meg tudok nyílni egy számomra addig "idegen" embernek. Még egyszer nagyon köszönöm Diána, és ezúton üzenem mindenkinek, hogy ne féljenek segítséget kérni, ez a módszer valóban működik!

#18 - Nagy Jenőné2016.06.15. 19:09

Kedves Diána!
Örülök, hogy az Ön segítségével megszabadultam azoktól blokkoktól, amelyek az életem során a tudatallattimba berögzültek.
Azóta sokkal jobb a közérzetem, és túl tudtam lépni a rendszeresen visszatérő aggályaimon.
Nagyon közvetlen, kedves, nagy szaktudású embert ismerhettem meg személyében.
NagyJjenőné

#17 - Eszter2016.06.03. 07:21

Önbizalmi és önelfogadási problémával küszködtem, ahogy rá találtam Diánára minden alkalom után érezhető volt a változás és nem kellett csak pár alkalom, hogy teljesen jól érezzem magam a bőrömben és elfogadjam magam.
Nagyon szerencsés vagyok, hogy megismerhettem Diánát, az ő természete és kisugárzása is befolyásolta a gyors változást, ráadásul minden alkalmat nagyon vártam és szerettem is.
Nagyon ajánlom mindenkinek, aki segítségre szorul!

#16 - Fanni2016.05.23. 22:23

Autoimmun betegségem van és kilátástalannak éreztem a helyzetet. Ettől befelé forduló lettem és elvesztettem a régi vidám énem, úgyhogy ennek a negatív érzésnek az elengedésére koncentráltunk. Határozottan érzem a változást, sokkal jobb kedvű vagyok. :) köszönöm a segítséget!

#15 - Herczeg Enikő2016.05.09. 22:17

Kedves Diána!
Nagyon örülök hogy a sors Önhöz irányított. Nagyon sokat segített és megmutatta nekem a kineziológia segítségével hogy milyen blokkok voltak bennem már egészen magzati kortól.Ezeket szépen feloldottunk és most már tudatosan tervezem a jövőmet.Diána a kedvességével,szeretetével,nagyszerű szakmai tudásával már az első alkalommal megnyugtatott hogy a legjobb kezekben vagyok.Hálásan köszönöm,és ha ismét elakadok akkor jelentkezni fogok.
Enikő

#14 - Molnár Krisztina2016.04.10. 12:04

Örömteli élmény volt számomra az az út, melyet Diána segítségével megtettem a személyiségem fejlődése terén. Eddig csak olvastam a kineziológiáról, most meg is tapasztalhattam annak mindenre kiterjedő jótékony hatását. Szenzációs módszer! Kimondottan örülök annak, hogy egy ilyen empatikus intuitív szép lelkű ember segítette a fejlődésemet.
Mindenkinek ajánlom, akinek valamilyen elakadása van, vagy lelki problémával küzd, melyen egyedül nem tud túljutni. Diána és a kineziológia a legjobb választás.
Köszönöm az elmúlt hónapok törödését! További sok szép eredményt kívánok!
Krisztina