Gyakori kérdések

Hány alkalom szükséges?

Az, hogy hány alkalom szükséges eset - függő, és függ attól: - mennyire állsz készen a változásra - milyen gyorsan vagy képes változni - mekkora, és milyen régóta áll fenn a problémád Mivel azonban a kineziológia rendkívül hatékony módszer, a változás általában meglehetősen gyors és néhány alkalom (3-5) a legtöbb esetben elég egy - egy probléma megoldásához. 

ÜZENŐFAL, Klienseim írták

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#20 - Henriett2016.06.24. 19:19

Régóta fennálló szorongással, félelemmel, önbizalomhiánnyal és állandó jellegű megfelelési kényszerrel kapcsolatos problémákkal kerestem fel Diánát (igaz, alapvetően egy másik betegségből kifolyólag). Már az első alkalom után nagy változás következett be, köszönhetően Diána segítőkészségének, hozzáállásának, na meg persze annak, hogy nagyon szerettem volna már a pozitív változást. Ez nagyon fontos, hogy tényleg akarjunk változtatni és higgyünk a kineziológiában, mert másképp nem fog működni. Diána mindig nagyon közvetlen és kedves volt, már az első alkalommal megbíztam benne. Minden oldás után egyre jobb lett a közérzetem, kiegyensúlyozottabb és pozitívabb lettem, a problémáimat pedig 4 alkalom után legyőztem és azzá váltam, akivé szerettem volna:)). Voltak nehezebb napok, de Diána mindig bíztatott és segített átlendülni ezen az időszakon, amit ezúton is köszönök.
Mindenkinek ajánlom Diánát, keresse bátran, ha segítségre lenne szüksége.

#19 - Erika2016.06.20. 14:24

Régóta húzódó munkahelyi problémákkal küzdöttem illetve a szüleimmel való kapcsolatomon szerettem volna javítani amikor felkerestem Diánát. Nagyon sokat hallottam már a kineziológiáról előtte is, de amikor az ember a saját bőrén tapasztalja a pozitív változásokat az az igazi. Már pár alkalom után érezhető javulás történt az életemben, úgyhogy szívből tudom ajánlani magát a módszert és Diánát is. Rendkívül kedves és közvetlen volt, sosem gondoltam volna, hogy így meg tudok nyílni egy számomra addig "idegen" embernek. Még egyszer nagyon köszönöm Diána, és ezúton üzenem mindenkinek, hogy ne féljenek segítséget kérni, ez a módszer valóban működik!

#18 - Nagy Jenőné2016.06.15. 19:09

Kedves Diána!
Örülök, hogy az Ön segítségével megszabadultam azoktól blokkoktól, amelyek az életem során a tudatallattimba berögzültek.
Azóta sokkal jobb a közérzetem, és túl tudtam lépni a rendszeresen visszatérő aggályaimon.
Nagyon közvetlen, kedves, nagy szaktudású embert ismerhettem meg személyében.
NagyJjenőné

#17 - Eszter2016.06.03. 07:21

Önbizalmi és önelfogadási problémával küszködtem, ahogy rá találtam Diánára minden alkalom után érezhető volt a változás és nem kellett csak pár alkalom, hogy teljesen jól érezzem magam a bőrömben és elfogadjam magam.
Nagyon szerencsés vagyok, hogy megismerhettem Diánát, az ő természete és kisugárzása is befolyásolta a gyors változást, ráadásul minden alkalmat nagyon vártam és szerettem is.
Nagyon ajánlom mindenkinek, aki segítségre szorul!

#16 - Fanni2016.05.23. 22:23

Autoimmun betegségem van és kilátástalannak éreztem a helyzetet. Ettől befelé forduló lettem és elvesztettem a régi vidám énem, úgyhogy ennek a negatív érzésnek az elengedésére koncentráltunk. Határozottan érzem a változást, sokkal jobb kedvű vagyok. :) köszönöm a segítséget!

#15 - Herczeg Enikő2016.05.09. 22:17

Kedves Diána!
Nagyon örülök hogy a sors Önhöz irányított. Nagyon sokat segített és megmutatta nekem a kineziológia segítségével hogy milyen blokkok voltak bennem már egészen magzati kortól.Ezeket szépen feloldottunk és most már tudatosan tervezem a jövőmet.Diána a kedvességével,szeretetével,nagyszerű szakmai tudásával már az első alkalommal megnyugtatott hogy a legjobb kezekben vagyok.Hálásan köszönöm,és ha ismét elakadok akkor jelentkezni fogok.
Enikő

#14 - Molnár Krisztina2016.04.10. 12:04

Örömteli élmény volt számomra az az út, melyet Diána segítségével megtettem a személyiségem fejlődése terén. Eddig csak olvastam a kineziológiáról, most meg is tapasztalhattam annak mindenre kiterjedő jótékony hatását. Szenzációs módszer! Kimondottan örülök annak, hogy egy ilyen empatikus intuitív szép lelkű ember segítette a fejlődésemet.
Mindenkinek ajánlom, akinek valamilyen elakadása van, vagy lelki problémával küzd, melyen egyedül nem tud túljutni. Diána és a kineziológia a legjobb választás.
Köszönöm az elmúlt hónapok törödését! További sok szép eredményt kívánok!
Krisztina

#13 - Mónika2016.02.09. 09:46

Kedves Dia!
Nem tudom szavakba foglalani a foglalkozások eredményét. Röviden csak annyit, ÁLOMBÓL-VALÓSÁG !! és ezzel mindent elmondtam!
Mindenkinek ajánlom, aki úgy érzi változtatni szeretne de nem megy egyedül.
Nagyon köszönöm, és sok sikert kívánok a további munkádhoz!
Mónika

#12 - Krisztina2016.01.12. 11:33

Szorongàssal, félelemmel, pànikkal küzdöttem amikor megkerestem Diànàt. A probléma eredetének hamari feltàràsàval, megértéssel és közös munkàval sikerült legyöznöm ezeket. Mindenkinek ajàlom!

#11 - Bea2015.12.11. 13:14

Nincsenek véletlenek! A sors többször is utamba sodorta Diána honlapját, jelezve, hogy dolgom van vele. És így is lett! Megtaláltam a legmegfelelőbb személyt - és vele együtt a kineziológiát - ahhoz, hogy változtatni tudjak az életemen. A változás már régóta érlelődött bennem, de úgy éreztem, egy helyben futok, nem tudok kitörni a körből amiben nap mint nap élek. A kineziológia segítségével rájöttem, hogy mi az ami akadályoz ebben és hogyan tudnám megoldani. Néhány hónap alatt olyan fejlődést tapasztaltam életemben, ami azelőtt hosszú években volt mérhető. Köszönöm Diánának, hogy megmutatta az utat, segített abban hogy ráébredjek, mi gátol a továbblépésben. Nagyon élveztem minden egyes alkalmat, még azt is amikor negatív dolgokkal szembesültem életem egy-egy szakaszával kapcsolatban. Hiszen mindenből tanultam! Másként szemlélem az emberi kapcsolataimat is. És nem utolsósorban Diána személyében egy nagyon értékes, pozitív, segítőkész és hihetetlenül empatikus embert ismertem meg, aki által több lett az életem. Köszönök mindent!