ÜZENŐFAL, Klienseim írták

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#27 - Viktória2017.01.30. 15:33

Régebb óta érdekelt a kineziológia. Időnként keresgéltem a témában, és mikor valóban eljött az ideje, akkor megtaláltam Dianát. Ahogy ránéztem a fényképére, egyől tudtam, hogy, "igen, hozzá szívesen járnék". Ez az érzésem az első találkozásunkkor be is igazolódott. Az empatikus és együttérző személyisége nagyban elősegítette a kezelések hatékonyságát. Igazán, és őszintén figyelt rám, komolyan érdekelte az, amit mondok, és végig segített a feljövő dolgok feldolgozásában, nem éreztem magam egyedül. Nagyon jó szívvel ajánlom Dianát azoknak, akik egy jó kineziológust keresnek.

#26 - Eszter2017.01.16. 08:32

Kedves Diána!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Nagyon sokat fejlődtem az oldásaid segítségével. Kedves, korrekt és felkészült voltál minden alkalommal és így nagyon sok terhet le tudtam tenni.
Nagyon köszönöm a segítségedet. :)

#25 - Bianka2016.12.20. 22:00

A kineziológia és Diána segítségével megváltozott az életem, végre megnőtt az önbizalmam, megtanultam elfogadni és szeretni magam. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, hogy keresse fel Őt bizalommal, bármilyen lelki problémával kapcsolatban! :) Én már az első alkalom után éreztem a változást, nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan is lehet eredményt elérni. Pár alkalom is elég volt ahhoz, hogy újra jól érezzem magam a bőrömben, a jövőben is bármikor visszamennék, ha szükségét érezném.
Köszönöm Diána! :)

#24 - Gábor2016.09.14. 17:08

Amikor felkerestem Diánát, nem tudtam még igazából mi a problémám. Annyit tudtam, hogy bizonyos élethelyzetekben rosszul érzem magam fizikailag. A sok beszélgetés, oldás, vizualizáció eredményeképpen feltártuk a problémák okait és megoldásokat kerestünk rájuk. Hosszú és viszontagságos út volt. De nagyon megérte!

#23 - Edit2016.08.05. 15:46

Gyermekem problémájával kerestük fel Diánát.Előtte pontos ismereteim nem voltak a kineziológiáról.Előtte másfél évig jártunk egy gyermekpszichológushoz eredmény nélkül. Diána végtelen kedvességével hamar feloldotta kislányomat,és kb.6-8 kezelés után lányom problémáját sikeresen együtt megoldották.Ezért örökre hálásak leszünk mindketten!Nagyon nagy szeretettel ajánlom mindenkinek,és ha jövőben gondunk lesz,biztos,hogy csak hozzá megyek!

#22 - Helga2016.07.06. 08:46

Lelki problémáim már testi betegségek formájában is jelentkeztek. Pánikrohamok, szorongás, alacsony vérnyomás miatt kerestem fel Diánát. Megfelelési kényszerrel és önbizalomhiánnyal küzdöttem. Diána segített olyan blokkokat feloldani, amikről nem is tudtam, hogy léteznek és, hogy honnan származhatnak. Azóta sokkal kiegyensúlyozottabb, határozottabb vagyok és a problémáimon is sikerült felülkerekedni. Már nem szorongok és rohamaim sincsenek. Nem gondoltam volna, hogy a kineziológi tényleg ennyire jó - de tényleg az!

Nagyon ajánlom mindenkinek Diánát, bátran keressék őt, mert nagyon korrekt, kedves, segítőkész és kiváló szakember!

Köszönöm Diána! :)

#21 - Nóra2016.06.29. 16:57

Dianával olyan problémámat tártunk fel, amelynek a komolyságáról és gyökereiről azelőtt mit sem tudtam. A kezelések előtt a kineziológia módszereiről, hatásairól sem volt széleskörű tudásom, nem voltak különösebb elvárásaim – a tapasztalataim alapján viszont rengeteget segített az életmódomon, az élet különféle dolgaihoz való hozzáállásomon. Érdekes és általam el sem képzelt módon hosszú távon hat a kezeléssorozat, fokozatosan bontakozik ki az eredmény, napról-napra erősödve fejti ki a hatását.

Ő maga rendkívül kedves és megbízható, nem volt nehéz megnyílni neki és őszintén, elengedetten beszélgetni vele.

Ajánlom mindenki szíves figyelmébe mind a módszert, mind Dianát, mint szakembert - olyanoknak is, akik hozzám hasonlóan kevés tudással rendelkeznek a kineziológiáról, illetve olyanoknak is, akik (látszólag) problémamentesek, alapos feltárással olyan bajainktól szabadulhatunk meg, amiknek nem is vagyunk tudatában.
Köszönöm, Diána!

#20 - Henriett2016.06.24. 19:19

Régóta fennálló szorongással, félelemmel, önbizalomhiánnyal és állandó jellegű megfelelési kényszerrel kapcsolatos problémákkal kerestem fel Diánát (igaz, alapvetően egy másik betegségből kifolyólag). Már az első alkalom után nagy változás következett be, köszönhetően Diána segítőkészségének, hozzáállásának, na meg persze annak, hogy nagyon szerettem volna már a pozitív változást. Ez nagyon fontos, hogy tényleg akarjunk változtatni és higgyünk a kineziológiában, mert másképp nem fog működni. Diána mindig nagyon közvetlen és kedves volt, már az első alkalommal megbíztam benne. Minden oldás után egyre jobb lett a közérzetem, kiegyensúlyozottabb és pozitívabb lettem, a problémáimat pedig 4 alkalom után legyőztem és azzá váltam, akivé szerettem volna:)). Voltak nehezebb napok, de Diána mindig bíztatott és segített átlendülni ezen az időszakon, amit ezúton is köszönök.
Mindenkinek ajánlom Diánát, keresse bátran, ha segítségre lenne szüksége.

#19 - Erika2016.06.20. 14:24

Régóta húzódó munkahelyi problémákkal küzdöttem illetve a szüleimmel való kapcsolatomon szerettem volna javítani amikor felkerestem Diánát. Nagyon sokat hallottam már a kineziológiáról előtte is, de amikor az ember a saját bőrén tapasztalja a pozitív változásokat az az igazi. Már pár alkalom után érezhető javulás történt az életemben, úgyhogy szívből tudom ajánlani magát a módszert és Diánát is. Rendkívül kedves és közvetlen volt, sosem gondoltam volna, hogy így meg tudok nyílni egy számomra addig "idegen" embernek. Még egyszer nagyon köszönöm Diána, és ezúton üzenem mindenkinek, hogy ne féljenek segítséget kérni, ez a módszer valóban működik!

#18 - Nagy Jenőné2016.06.15. 19:09

Kedves Diána!
Örülök, hogy az Ön segítségével megszabadultam azoktól blokkoktól, amelyek az életem során a tudatallattimba berögzültek.
Azóta sokkal jobb a közérzetem, és túl tudtam lépni a rendszeresen visszatérő aggályaimon.
Nagyon közvetlen, kedves, nagy szaktudású embert ismerhettem meg személyében.
NagyJjenőné