ÜZENŐFAL, Klienseim írták

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#29 - Luca2017.04.09. 14:45

Tavaly döntöttem úgy, hogy önértékelési és önbizalmi problémáim miatt szakember segítségét szeretném kérni. A legjobb döntésem volt, hogy felkerestem Diánát. Egy mérhetetlenül kedves, közvetlen, pozitív kineziológust ismertem meg személyében. Az elmúlt hónapokban rengeteg segítséget kaptam Tőle. Minden alkalommal úgy éreztem, hogy tényleg érdekli mi van velem és hogyan alakulnak a dolgaim. Ez számomra nagyon sokat jelentett.
Mindenkinek tiszta szívből ajánlom, hogy keresse fel, ha élete bármely területén elakadt és segítségre, támogatásra van szüksége.

Itt is nagyon köszönöm Neked és bármikor újra elakadok keresni foglak! :)
Luca

#28 - Emese2017.02.09. 12:27

Ha valami rosszul működik az életedben, elsősorban Te vagy az, aki
változtatni tud a dolgok menetén. A kineziológia hatékony eszköz arra,
hogy felszabadíts magadban olyan blokkokat, amik megakadályozzák, hogy
kiteljesítsd az életed. Már két életszakaszban megtapasztaltam milyen
egyszerű, de nagyszerű módszer is ez. Kezembe vehetem a sorsom,
kiegyensúlyozottabb, boldogabb életet élhetek. Mindenkinek csak
ajánlani tudom.
További sok sikert a szakmai munkádhoz!
Szeretettel:
Emese

#27 - Viktória2017.01.30. 15:33

Régebb óta érdekelt a kineziológia. Időnként keresgéltem a témában, és mikor valóban eljött az ideje, akkor megtaláltam Dianát. Ahogy ránéztem a fényképére, egyől tudtam, hogy, "igen, hozzá szívesen járnék". Ez az érzésem az első találkozásunkkor be is igazolódott. Az empatikus és együttérző személyisége nagyban elősegítette a kezelések hatékonyságát. Igazán, és őszintén figyelt rám, komolyan érdekelte az, amit mondok, és végig segített a feljövő dolgok feldolgozásában, nem éreztem magam egyedül. Nagyon jó szívvel ajánlom Dianát azoknak, akik egy jó kineziológust keresnek.

#26 - Eszter2017.01.16. 08:32

Kedves Diána!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Nagyon sokat fejlődtem az oldásaid segítségével. Kedves, korrekt és felkészült voltál minden alkalommal és így nagyon sok terhet le tudtam tenni.
Nagyon köszönöm a segítségedet. :)

#25 - Bianka2016.12.20. 22:00

A kineziológia és Diána segítségével megváltozott az életem, végre megnőtt az önbizalmam, megtanultam elfogadni és szeretni magam. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, hogy keresse fel Őt bizalommal, bármilyen lelki problémával kapcsolatban! :) Én már az első alkalom után éreztem a változást, nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan is lehet eredményt elérni. Pár alkalom is elég volt ahhoz, hogy újra jól érezzem magam a bőrömben, a jövőben is bármikor visszamennék, ha szükségét érezném.
Köszönöm Diána! :)

#24 - Gábor2016.09.14. 17:08

Amikor felkerestem Diánát, nem tudtam még igazából mi a problémám. Annyit tudtam, hogy bizonyos élethelyzetekben rosszul érzem magam fizikailag. A sok beszélgetés, oldás, vizualizáció eredményeképpen feltártuk a problémák okait és megoldásokat kerestünk rájuk. Hosszú és viszontagságos út volt. De nagyon megérte!

#23 - Edit2016.08.05. 15:46

Gyermekem problémájával kerestük fel Diánát.Előtte pontos ismereteim nem voltak a kineziológiáról.Előtte másfél évig jártunk egy gyermekpszichológushoz eredmény nélkül. Diána végtelen kedvességével hamar feloldotta kislányomat,és kb.6-8 kezelés után lányom problémáját sikeresen együtt megoldották.Ezért örökre hálásak leszünk mindketten!Nagyon nagy szeretettel ajánlom mindenkinek,és ha jövőben gondunk lesz,biztos,hogy csak hozzá megyek!

#22 - Helga2016.07.06. 08:46

Lelki problémáim már testi betegségek formájában is jelentkeztek. Pánikrohamok, szorongás, alacsony vérnyomás miatt kerestem fel Diánát. Megfelelési kényszerrel és önbizalomhiánnyal küzdöttem. Diána segített olyan blokkokat feloldani, amikről nem is tudtam, hogy léteznek és, hogy honnan származhatnak. Azóta sokkal kiegyensúlyozottabb, határozottabb vagyok és a problémáimon is sikerült felülkerekedni. Már nem szorongok és rohamaim sincsenek. Nem gondoltam volna, hogy a kineziológi tényleg ennyire jó - de tényleg az!

Nagyon ajánlom mindenkinek Diánát, bátran keressék őt, mert nagyon korrekt, kedves, segítőkész és kiváló szakember!

Köszönöm Diána! :)

#21 - Nóra2016.06.29. 16:57

Dianával olyan problémámat tártunk fel, amelynek a komolyságáról és gyökereiről azelőtt mit sem tudtam. A kezelések előtt a kineziológia módszereiről, hatásairól sem volt széleskörű tudásom, nem voltak különösebb elvárásaim – a tapasztalataim alapján viszont rengeteget segített az életmódomon, az élet különféle dolgaihoz való hozzáállásomon. Érdekes és általam el sem képzelt módon hosszú távon hat a kezeléssorozat, fokozatosan bontakozik ki az eredmény, napról-napra erősödve fejti ki a hatását.

Ő maga rendkívül kedves és megbízható, nem volt nehéz megnyílni neki és őszintén, elengedetten beszélgetni vele.

Ajánlom mindenki szíves figyelmébe mind a módszert, mind Dianát, mint szakembert - olyanoknak is, akik hozzám hasonlóan kevés tudással rendelkeznek a kineziológiáról, illetve olyanoknak is, akik (látszólag) problémamentesek, alapos feltárással olyan bajainktól szabadulhatunk meg, amiknek nem is vagyunk tudatában.
Köszönöm, Diána!

#20 - Henriett2016.06.24. 19:19

Régóta fennálló szorongással, félelemmel, önbizalomhiánnyal és állandó jellegű megfelelési kényszerrel kapcsolatos problémákkal kerestem fel Diánát (igaz, alapvetően egy másik betegségből kifolyólag). Már az első alkalom után nagy változás következett be, köszönhetően Diána segítőkészségének, hozzáállásának, na meg persze annak, hogy nagyon szerettem volna már a pozitív változást. Ez nagyon fontos, hogy tényleg akarjunk változtatni és higgyünk a kineziológiában, mert másképp nem fog működni. Diána mindig nagyon közvetlen és kedves volt, már az első alkalommal megbíztam benne. Minden oldás után egyre jobb lett a közérzetem, kiegyensúlyozottabb és pozitívabb lettem, a problémáimat pedig 4 alkalom után legyőztem és azzá váltam, akivé szerettem volna:)). Voltak nehezebb napok, de Diána mindig bíztatott és segített átlendülni ezen az időszakon, amit ezúton is köszönök.
Mindenkinek ajánlom Diánát, keresse bátran, ha segítségre lenne szüksége.