ÜZENŐFAL, Klienseim írták

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#13 - Mónika2016.02.09. 09:46

Kedves Dia!
Nem tudom szavakba foglalani a foglalkozások eredményét. Röviden csak annyit, ÁLOMBÓL-VALÓSÁG !! és ezzel mindent elmondtam!
Mindenkinek ajánlom, aki úgy érzi változtatni szeretne de nem megy egyedül.
Nagyon köszönöm, és sok sikert kívánok a további munkádhoz!
Mónika

#12 - Krisztina2016.01.12. 11:33

Szorongàssal, félelemmel, pànikkal küzdöttem amikor megkerestem Diànàt. A probléma eredetének hamari feltàràsàval, megértéssel és közös munkàval sikerült legyöznöm ezeket. Mindenkinek ajàlom!

#11 - Bea2015.12.11. 13:14

Nincsenek véletlenek! A sors többször is utamba sodorta Diána honlapját, jelezve, hogy dolgom van vele. És így is lett! Megtaláltam a legmegfelelőbb személyt - és vele együtt a kineziológiát - ahhoz, hogy változtatni tudjak az életemen. A változás már régóta érlelődött bennem, de úgy éreztem, egy helyben futok, nem tudok kitörni a körből amiben nap mint nap élek. A kineziológia segítségével rájöttem, hogy mi az ami akadályoz ebben és hogyan tudnám megoldani. Néhány hónap alatt olyan fejlődést tapasztaltam életemben, ami azelőtt hosszú években volt mérhető. Köszönöm Diánának, hogy megmutatta az utat, segített abban hogy ráébredjek, mi gátol a továbblépésben. Nagyon élveztem minden egyes alkalmat, még azt is amikor negatív dolgokkal szembesültem életem egy-egy szakaszával kapcsolatban. Hiszen mindenből tanultam! Másként szemlélem az emberi kapcsolataimat is. És nem utolsósorban Diána személyében egy nagyon értékes, pozitív, segítőkész és hihetetlenül empatikus embert ismertem meg, aki által több lett az életem. Köszönök mindent!

#10 - Eszter2015.11.25. 10:40

Szívből ajánlom Diánát, mint kineziológust. Általa ismertem meg ezt a módszert. Pozitív és nyitott személyiségének köszönhetően az első pillanattól kezdve megvolt irányába a bizalom, így nagyon könnyen és őszintén tudtunk együtt dolgozni, még akkor is amikor nem volt éppen egyszerű ránézi a problémára...Több hónapig tartott a közös munkánk és nagyon sok dologra fény derült a segítségével,és azok feldolgozására illetve a különböző helyzetek kezelésére is kaptam konkrét segítséget. Köszönöm ezúton is! Diána, sok sikert kívánok a munkádhoz, maradj mindig ilyen nyitott és pozitív! :)

#9 - Emese2015.08.04. 12:12

Évek óta, mondhatni kiskoromtól kezdődően, önbecsülési, önelfogadási, önbizalmi problémákkal küzdök. Az elmúlt pár évben ez már odáig fajult, hogy komoly testi tünetei is voltak. A mellkasomban olyan erős, meg szünni nem akaró nyomást éreztem, hogy olyan dolgok is megfordultak a fejemben, ami egy huszon éves fejében nem szabadna. Igen, átfutott az agyamon, hogy eldobjam magamtól az életemet. Itt kezdtem el azon gondolkozni és mérlegelni, hogy meg tudom-e oldani ezt az egészet egyedül. Arra jutottam, hogy nem, ez már rég túlnőtt rajtam és szakember segítségére van szükségem. Ekkor találtam rá Diánára. Nagyon szimpatikusnak találtam első ránézésre, így bejelentkeztem hozzá kezelésre. Bevallom őszintén, hogy féltem az első alkalommal, nem tudtam mire számíthatok, de nem csalódtam, maximum kellemesen. Diána nagyon kedves és közvetlen volt, meg tudtam nyugodni, éreztem, hogy benne megbízhatok, hiszen ezt sugallta felém minden egyes alkalommal. Mindig elmondta, hogy mit fogunk csinálni, hogyan is működik a módszer. Bármiről is beszéltünk mindig érdeklődött, hogy mit miért gondolok, semmire nem reagált negatívan, és szerintem ez is segített abban, hogy meg tudjak nyílni neki, ami a módszernek egy fontos alapköve szerintem. Érdekesek voltak számomra az izomtesztek. Sokat megtudhattam magamról. Olyan dolgok törtek felszínre, amiken azt hittem már rég túlvagyok, de kiderült hogy a tudatalattim nem így gondolja. Minden gyerekkori dolognak köze lehet a mostani állapotomhoz. Különös volt, hogy egész csecsemőkorból cipelünk magunkkal életünk során sérelmeket és ezek nagyban hozzájárulnak személyiségünk, lelki állapotunk alakulásához. A kezelések során ezeket a sérelmeket próbáltuk "feloldani", pozitívvá alakítani. A kezelések alkalmával voltak mély pontok, főleg az első hetekben, de ahogy ezen sikerült túllendülni folyamatos pozitív változásokat figyeltem meg az életemben. Kezdetben csupán apróságok, de ma már, a közel 7 hónapos kezelési elteltével azt mondhatom, hogy végre érzem magamban az erőt, arra hogy bármire képes vagyok, bármit el tudok érni, kezdek egyre joban magamra találni és az önbizalmi, önbecsülési szintem is folyamatosan emelkedik, ez pedig rendkívül klassz érzés. Így bátran tudom ajánlani Diánát! Nem könnyű, de ha megvan az elhatározá, bárki meg tud változni. Bárki rátalálhat az önmagában bujkáló erőre, mert ott van csak ki kell csaligatni onnan. Köszönöm Neked Diána, hogy segítettél nekem ebben es nem mondtál le rólam!

#8 - Zita2015.02.09. 16:32

Szerettem volna jobban megismerni magam, ezáltal bizonyos félelmeimet is, illetve azok okát, így került az utamba a kineziológia. Örülök, hogy Diána lett a kineziológusom. Diána és a kineziológia segítségével ledőlt még egy fal, az életem teljesebb, jobban kezelem a - régen akár belső félelmet is kiváltó - helyzeteket.

Szívből ajánlom Diánát!

Ui.: Ha újabb falba ütköznék, keresni foglak.. Köszönöm!

#7 - Adi2014.12.28. 09:42

Úgy éreztem, hogy csak sodródtam az életem szinte minden területén, féltem döntéseket hozni bizonyos helyzetekben és tudtam, hogy ennek több oka is van, de úgy éreztem, hogy a problémák megoldásához segítségre van szükségem. Ezért fordultam Diánához, aki nagy figyelemmel, empátiával segített rávezetni a helyes útra. Egyre határozottabb és magabiztosabb vagyok az élet minden területén.

#6 - Szabina2014.09.15. 11:52

Hosszú ideje tartó szorongásos tünetekkel, pánikbetegségnek diagnosztizált problémával fordultam Diánához.

Kedvessége, figyelmessége, pozitív jelleme már a kezdetekben nagyon szimpatikus volt számomra, így hatékonyan tudtuk elkezdeni a közös munkát. Diána gyorsan rávilágított, hogy problémáim hátterében milyen okok húzódhatnak meg, így találkozásról, találkozásra mindig új pozitív fejleményekről tudtam beszámolni. Úgy érzem egy hatékony útmutatót kaptam, mely által könnyebb, stresszmentesebb lett az életem.

#5 - Móni2014.03.22. 19:41

Évek óta próbáltam megtalálni a módszert, az utat, ami segít abban,hogy feldolgozzam a gyerekkorban elszenvedett lelki töréseket,amiket édesapám alkoholizmusa és a nehéz, feszült, szorongó családi légkör okozott bennem.

Tavaly érett meg bennem az elhatározás,hogy megpróbálkozok a kineziológiával, és akkor találtam rá Diánára. Azonnal szimpatikus volt, és ez a szimpátia a kezelések során mind erősödött, egy nagyon kedves, figyelmes, nagyon segíteni akaró és tudó embert ismertem meg benne. Végtelenül türelmes, amire nagy szükség volt, mert a tudatalattim elég nehezen akart elindulni a változást jelentő úton, de ő nagyon kitartó volt, és nem hagyta,hogy feladjam. Az oldások során olyan mély érzelmeket éltem meg, amelyek segítségével sikerült túllépnem a gyerekkori lelki sérüléseim.
Ezek fizikai tünetekben is megjelentek, évek óta tartó, ismeretlen bőrviszketés gyötört, amit az orvosok allergia gyógyszerrel kezeltek, annak ellenére,hogy semmilyen allergénre nem reagált a szervezetem. Az oldások után ezek a kellemetlen tüneteim is megszűntek.


Mindehhez persze szükség van a saját elhatározásunkra,hogy gyógyulni,hogy változni akarunk. Ha ez megvan, Diána mindent megtesz,hogy sikerüljön is megvalósítani. Én nagyon köszönöm ezt neki :).

#4 - István2014.02.26. 10:11

Lelki eredetű problémáim már testi tüneteket produkáltak, és nagyon nem éreztem jól magam a bőrömben fiatal korom ellenére. Gyógyszereket el akartam kerülni, mert nem hiszek a nyugtató "gyógyító erejében". Ezért kezdtem el én is más megoldásokban gondolkodni.
Diána egy végtelenül kedves, empatikus személy, akihez fordultam a gondjaimmal, és kijelenthetem, hogy nem hiába!
Azonban - mint ahogy ez beszélgetésink során is előjött - nem "Csodára" kell számítani.
Érdekes és meglepő dolgok jönnek ki egy teszt során, de nyíltan kell fogadni és értelmezni őket, és nekem ebben segített sokat Diána. Köszönöm!