Gyakori kérdések

Mi a teendő abban az esetben, ha a gyermek elsőre nem akarja az oldást?

Ha a gyermek nem akarja a munkát elsőre, akkor el kell engednünk, de el kell magyarázni neki a módszer lényegét, és azt, hogy miben tudunk neki segíteni, és hogy ehhez szükség van az ő aktív közreműködésére.

ÜZENŐFAL, Klienseim írták

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#3 - Fedor-Kalocsai Dóra2014.02.10. 18:02

Több problémával fordultam Diánához, melyek gyökere az én esetemben is a gyerekkorba nyúlnak vissza. Első alkalommal nem igazán tudtam mire is számíthatok a kezelések során, de hamar megnyugodtam, mert rájöttem nem kell semmitől sem félnem. Az én esetemben a kezelés még folyamatban van, kis időre - önhibámon kívül -abba kellett hagynom, de amint a lehetőségek megengedik folytatni fogjuk, és biztos vagyok benne, hogy sikerül is befejezni, és ezáltal megszüntetni a problémát kiváltó okokat. Diána nagyon kedves, megnyugtató személyiség, így mindig jó érzéssel, feltöltődve jöttem el a kezelés befejeztével, még akkor is ha nyűgösebb, fáradtabb voltam előtte.
Mindenkinek ajánlom, hogy kipróbálja ezt a kezelési módot, mert biztosan segít, és a gyógyulás elégedettséggel tölti el az embert!

K. Dóra

#2 - Ficsor Györgyi2014.02.04. 20:41

Sajnos pánik beteg lettem.Derűlt égböl villámcsapásként tört rám.2006 óta szenvedek ettöl az állapottól.,mivel nem szedek gyógyszereket hála az égnek így szóba sem jöhetett csak valami alternatív kezelés.Voltam pszihológusnál de nem éreztem javulást. Űgy döntöttem kiprobálom a kineziológiát sok jót olvastam és hallottam róla.Rátaláltam Diána oldalára és bejelentkeztem.Késségesen fogadot,beszélgetni kezdtűnk kérdezet sok mindent gyerekkort nevelést stb 2-3 hetente jártam hozzá kb 6 hónapig és érdeskes dolgok kerűltek felszínre.Hiába elég sok mindent gyerek korra lehet visszavezetni ezt történt nálam is.Nagyon örűlök hogy megkerestem mert megoldottuk egyűtt és rendbe jöttem csak ajánlani tudom mindenkinek akinek ilyen és ehez hasonló a problémája.Mindenkit érnek lelki problémák a legjobb megoldás a kineziológia és nem a kemikália ugyanis nem a tűneteket kell hanem az okát megtalálni aproblémának.Köszönöm Diána.2014 02 04

#1 - Kis Anikó2014.01.25. 15:30

Régebben folyamatos szorongásban éltem az életemet. Minden aggasztott: a munkahelyi kihívások, a magánéleti dolgok, szorongtam minden, előre nem várt helyzet bekövetkezése esetén. Alvási problémáim voltak: nagyon sokszor felriadtam éjszakánként, és utána nehéz volt visszaaludni, vagy felébredtem hajnalban, ami után már nem is sikerült elaludnom újra.

Ezt megelégelve döntöttem úgy, hogy kipróbálom a kineziológia módszerét, vajon tud-e segíteni?

Nos, tudott. Mióta az utolsó oldáson is túl vagyok (amely az elért eredményeken túl egy fantasztikus, belső utazással is megajándékozott), mintha kicserélődtem volna. Nem görcsölök minden apróságon, mert valahogy tudatában vagyok annak, hogy képes leszek megoldani bármilyen felmerülő helyzetet, az élet minden területén. Nagyon jól érzem magam a bőrömben, és ezt az érzést már igen régóta nem tapasztaltam meg. Fantasztikus! :)

Sokat mosolygok, a szorongásaim elmúltak, már nem félek minden egyes naptól, mert valahogy úrrá lett rajtam a meggyőződés, hogy csak jó dolgok történhetnek velem. Egészen biztos vagyok abban, hogy ezt a változást a kineziológia módszerének, és Diánának köszönhetem, amiért nem tudok elég hálás lenni!Ha valaki azért olvassa ezen sorokat, mert gondolkodik, hogy belevágjon-e, csak biztatni tudom! A módszer kiváló, nem kell hozzá semmi különleges képesség, és Diánától értő figyelemre, empátiára számíthat. Tényleg működik, tényleg megéri!!!K. Anikó, 43, Budapest