ÜZENŐFAL, Klienseim írták

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#1 - Kis Anikó2014.01.25. 15:30

Régebben folyamatos szorongásban éltem az életemet. Minden aggasztott: a munkahelyi kihívások, a magánéleti dolgok, szorongtam minden, előre nem várt helyzet bekövetkezése esetén. Alvási problémáim voltak: nagyon sokszor felriadtam éjszakánként, és utána nehéz volt visszaaludni, vagy felébredtem hajnalban, ami után már nem is sikerült elaludnom újra.

Ezt megelégelve döntöttem úgy, hogy kipróbálom a kineziológia módszerét, vajon tud-e segíteni?

Nos, tudott. Mióta az utolsó oldáson is túl vagyok (amely az elért eredményeken túl egy fantasztikus, belső utazással is megajándékozott), mintha kicserélődtem volna. Nem görcsölök minden apróságon, mert valahogy tudatában vagyok annak, hogy képes leszek megoldani bármilyen felmerülő helyzetet, az élet minden területén. Nagyon jól érzem magam a bőrömben, és ezt az érzést már igen régóta nem tapasztaltam meg. Fantasztikus! :)

Sokat mosolygok, a szorongásaim elmúltak, már nem félek minden egyes naptól, mert valahogy úrrá lett rajtam a meggyőződés, hogy csak jó dolgok történhetnek velem. Egészen biztos vagyok abban, hogy ezt a változást a kineziológia módszerének, és Diánának köszönhetem, amiért nem tudok elég hálás lenni!Ha valaki azért olvassa ezen sorokat, mert gondolkodik, hogy belevágjon-e, csak biztatni tudom! A módszer kiváló, nem kell hozzá semmi különleges képesség, és Diánától értő figyelemre, empátiára számíthat. Tényleg működik, tényleg megéri!!!K. Anikó, 43, Budapest