ÜZENŐFAL, Klienseim írták

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#17 - Eszter2016.06.03. 07:21

Önbizalmi és önelfogadási problémával küszködtem, ahogy rá találtam Diánára minden alkalom után érezhető volt a változás és nem kellett csak pár alkalom, hogy teljesen jól érezzem magam a bőrömben és elfogadjam magam.
Nagyon szerencsés vagyok, hogy megismerhettem Diánát, az ő természete és kisugárzása is befolyásolta a gyors változást, ráadásul minden alkalmat nagyon vártam és szerettem is.
Nagyon ajánlom mindenkinek, aki segítségre szorul!

#16 - Fanni2016.05.23. 22:23

Autoimmun betegségem van és kilátástalannak éreztem a helyzetet. Ettől befelé forduló lettem és elvesztettem a régi vidám énem, úgyhogy ennek a negatív érzésnek az elengedésére koncentráltunk. Határozottan érzem a változást, sokkal jobb kedvű vagyok. :) köszönöm a segítséget!

#15 - Herczeg Enikő2016.05.09. 22:17

Kedves Diána!
Nagyon örülök hogy a sors Önhöz irányított. Nagyon sokat segített és megmutatta nekem a kineziológia segítségével hogy milyen blokkok voltak bennem már egészen magzati kortól.Ezeket szépen feloldottunk és most már tudatosan tervezem a jövőmet.Diána a kedvességével,szeretetével,nagyszerű szakmai tudásával már az első alkalommal megnyugtatott hogy a legjobb kezekben vagyok.Hálásan köszönöm,és ha ismét elakadok akkor jelentkezni fogok.
Enikő

#14 - Molnár Krisztina2016.04.10. 12:04

Örömteli élmény volt számomra az az út, melyet Diána segítségével megtettem a személyiségem fejlődése terén. Eddig csak olvastam a kineziológiáról, most meg is tapasztalhattam annak mindenre kiterjedő jótékony hatását. Szenzációs módszer! Kimondottan örülök annak, hogy egy ilyen empatikus intuitív szép lelkű ember segítette a fejlődésemet.
Mindenkinek ajánlom, akinek valamilyen elakadása van, vagy lelki problémával küzd, melyen egyedül nem tud túljutni. Diána és a kineziológia a legjobb választás.
Köszönöm az elmúlt hónapok törödését! További sok szép eredményt kívánok!
Krisztina

#13 - Mónika2016.02.09. 09:46

Kedves Dia!
Nem tudom szavakba foglalani a foglalkozások eredményét. Röviden csak annyit, ÁLOMBÓL-VALÓSÁG !! és ezzel mindent elmondtam!
Mindenkinek ajánlom, aki úgy érzi változtatni szeretne de nem megy egyedül.
Nagyon köszönöm, és sok sikert kívánok a további munkádhoz!
Mónika

#12 - Krisztina2016.01.12. 11:33

Szorongàssal, félelemmel, pànikkal küzdöttem amikor megkerestem Diànàt. A probléma eredetének hamari feltàràsàval, megértéssel és közös munkàval sikerült legyöznöm ezeket. Mindenkinek ajàlom!

#11 - Bea2015.12.11. 13:14

Nincsenek véletlenek! A sors többször is utamba sodorta Diána honlapját, jelezve, hogy dolgom van vele. És így is lett! Megtaláltam a legmegfelelőbb személyt - és vele együtt a kineziológiát - ahhoz, hogy változtatni tudjak az életemen. A változás már régóta érlelődött bennem, de úgy éreztem, egy helyben futok, nem tudok kitörni a körből amiben nap mint nap élek. A kineziológia segítségével rájöttem, hogy mi az ami akadályoz ebben és hogyan tudnám megoldani. Néhány hónap alatt olyan fejlődést tapasztaltam életemben, ami azelőtt hosszú években volt mérhető. Köszönöm Diánának, hogy megmutatta az utat, segített abban hogy ráébredjek, mi gátol a továbblépésben. Nagyon élveztem minden egyes alkalmat, még azt is amikor negatív dolgokkal szembesültem életem egy-egy szakaszával kapcsolatban. Hiszen mindenből tanultam! Másként szemlélem az emberi kapcsolataimat is. És nem utolsósorban Diána személyében egy nagyon értékes, pozitív, segítőkész és hihetetlenül empatikus embert ismertem meg, aki által több lett az életem. Köszönök mindent!

#10 - Eszter2015.11.25. 10:40

Szívből ajánlom Diánát, mint kineziológust. Általa ismertem meg ezt a módszert. Pozitív és nyitott személyiségének köszönhetően az első pillanattól kezdve megvolt irányába a bizalom, így nagyon könnyen és őszintén tudtunk együtt dolgozni, még akkor is amikor nem volt éppen egyszerű ránézi a problémára...Több hónapig tartott a közös munkánk és nagyon sok dologra fény derült a segítségével,és azok feldolgozására illetve a különböző helyzetek kezelésére is kaptam konkrét segítséget. Köszönöm ezúton is! Diána, sok sikert kívánok a munkádhoz, maradj mindig ilyen nyitott és pozitív! :)

#9 - Emese2015.08.04. 12:12

Évek óta, mondhatni kiskoromtól kezdődően, önbecsülési, önelfogadási, önbizalmi problémákkal küzdök. Az elmúlt pár évben ez már odáig fajult, hogy komoly testi tünetei is voltak. A mellkasomban olyan erős, meg szünni nem akaró nyomást éreztem, hogy olyan dolgok is megfordultak a fejemben, ami egy huszon éves fejében nem szabadna. Igen, átfutott az agyamon, hogy eldobjam magamtól az életemet. Itt kezdtem el azon gondolkozni és mérlegelni, hogy meg tudom-e oldani ezt az egészet egyedül. Arra jutottam, hogy nem, ez már rég túlnőtt rajtam és szakember segítségére van szükségem. Ekkor találtam rá Diánára. Nagyon szimpatikusnak találtam első ránézésre, így bejelentkeztem hozzá kezelésre. Bevallom őszintén, hogy féltem az első alkalommal, nem tudtam mire számíthatok, de nem csalódtam, maximum kellemesen. Diána nagyon kedves és közvetlen volt, meg tudtam nyugodni, éreztem, hogy benne megbízhatok, hiszen ezt sugallta felém minden egyes alkalommal. Mindig elmondta, hogy mit fogunk csinálni, hogyan is működik a módszer. Bármiről is beszéltünk mindig érdeklődött, hogy mit miért gondolok, semmire nem reagált negatívan, és szerintem ez is segített abban, hogy meg tudjak nyílni neki, ami a módszernek egy fontos alapköve szerintem. Érdekesek voltak számomra az izomtesztek. Sokat megtudhattam magamról. Olyan dolgok törtek felszínre, amiken azt hittem már rég túlvagyok, de kiderült hogy a tudatalattim nem így gondolja. Minden gyerekkori dolognak köze lehet a mostani állapotomhoz. Különös volt, hogy egész csecsemőkorból cipelünk magunkkal életünk során sérelmeket és ezek nagyban hozzájárulnak személyiségünk, lelki állapotunk alakulásához. A kezelések során ezeket a sérelmeket próbáltuk "feloldani", pozitívvá alakítani. A kezelések alkalmával voltak mély pontok, főleg az első hetekben, de ahogy ezen sikerült túllendülni folyamatos pozitív változásokat figyeltem meg az életemben. Kezdetben csupán apróságok, de ma már, a közel 7 hónapos kezelési elteltével azt mondhatom, hogy végre érzem magamban az erőt, arra hogy bármire képes vagyok, bármit el tudok érni, kezdek egyre joban magamra találni és az önbizalmi, önbecsülési szintem is folyamatosan emelkedik, ez pedig rendkívül klassz érzés. Így bátran tudom ajánlani Diánát! Nem könnyű, de ha megvan az elhatározá, bárki meg tud változni. Bárki rátalálhat az önmagában bujkáló erőre, mert ott van csak ki kell csaligatni onnan. Köszönöm Neked Diána, hogy segítettél nekem ebben es nem mondtál le rólam!

#8 - Zita2015.02.09. 16:32

Szerettem volna jobban megismerni magam, ezáltal bizonyos félelmeimet is, illetve azok okát, így került az utamba a kineziológia. Örülök, hogy Diána lett a kineziológusom. Diána és a kineziológia segítségével ledőlt még egy fal, az életem teljesebb, jobban kezelem a - régen akár belső félelmet is kiváltó - helyzeteket.

Szívből ajánlom Diánát!

Ui.: Ha újabb falba ütköznék, keresni foglak.. Köszönöm!